ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Στην Εύβοια αύριο Πέμπτη 27/6 η Φώφη Γεννηματά

H Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κ. Φώφη Γεννηματά , θα περιοδεύσει το Νομό μας , στα πλαίσια της προεκλογικής δραστηριότητος του Κινήματος εν όψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου.
Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:

10.30: Άφιξη στην Χαλκίδα και επίσκεψη στα καταστήματα της οδού Αβάντων (πεζόδρομος) με τον Δήμαρχο Χαλκιδέων, τους Δημοτικούς συμβούλους, τους υποψήφιους βουλευτές κλπ.
12.15: Άφιξη Προέδρου στο Αλιβέρι , όπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο, Δημοτικούς Συμβούλους, τοπικά στελέχη και όλοι μαζί θα περιηγηθούν στα καταστήματα του Αλιβερίου και στην συνέχεια συνάντηση με τον Σύλλογο Συνταξιούχων Δ.Ε.Η. και στο τέλος αναχώρηση για το Αυλωνάρι.
13.00: Άφιξη στα Χάνια Αυλωναρίου και συνάντηση με πρώην Δημάρχους και κατοίκους της περιοχής.
Περιήγηση στα καταστήματα.
13.45: Άφιξη στην Κύμη, υποδοχή από Αντιδήμαρχο και κατοίκους της περιοχής.
Επίσκεψη στα καταστήματα της πλατείας.
15.00: Άφιξη στην παραλία της Κύμης και επίσκεψη στα καταστήματα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου