ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Μ. ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: "Θα πρέπει να μιλάμε με την γλώσσα της αλήθειας στους πολίτες" (ακούστε)

Για τα νέα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουν οι πολιτικοί της νέας εποχής αλλά και τα σχέδια του, μίλησε στον Μάνο Παπαμακάριο ο εν δυνάμει υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Χατζηγιαννάκης σχολίασε τις προεκλογικές ανακοινώσεις του Τσίπρα, την απόφαση του να μην είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης και την εμπειρία του ως Δήμαρχος.
Ακόμη ο Δήμαρχος Σκύρου δίνει το "περίγραμμα και τα χαρακτηριστικά" που πρέπει να έχουν οι πολιτικοί σήμερα για να είναι αποτελεσματικοί στον ρόλο που τους εμπιστεύονται οι ψηφοφόροι!

Ακούστε τι απαντήσεις έδωσε στα ερωτήματα του Μάνου Παπαμακάριου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου