ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Ο υπ. βουλευτής ΝΔ Ευβοίας Σπύρος Πνευματικός επισκέφτηκε τα Νέα Στύρα

Την Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019, ο υποψήφιος βουλευτής Ευβοίας, Σπύρος Πνευματικός, επισκέφτηκε τα Νέα Στύρα στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας στην Νότια Εύβοια.
Ο κύριος Πνευματικός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους και φορείς της περιοχής μας κάνοντας μια εποικοδομητική γνωριμία ανταλλάσοντας απόψεις-προτάσεις για θέματα που αφορούν τον τόπο μας.
Αξίζει να σημειωθεί πως τον κύριο Πνευματικό συνόδευαν ο γνωστός μας ιατρός-δημοτικός σύμβουλος, Αλκιβιάδης Βόσσος και ο θείος του, παλαιός βουλευτής Ευβοίας, Άγγελος Πνευματικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου