ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Κ. Μαρκόπουλος: "Θα τους ...ξεκοιλιάσω πολιτικά!!

Με αυτή την φράση αντέδρασε ο Μαρκό μιλώντας με συνεργάτες του οταν έμαθε το παρασκήνιο του αποκλεισμού του απ το ψηφοδέλτιο!

Μάλιστα ο υπ' αριθμόν 1 ύποπτος-υποψήφιος που εδώ και καιρό τωρα στις συναντήσεις που είχε "ανακοίνωνε την καρατόμηση του Μαρκόπουλου με βεβαιότητα" εμφανώς ικανοποιημένος οτι "ο στόχος επετεύχθη" και οτι το ..κουμπαράκι καθάρισε μιά χαρά!!

Τώρα εδώ που τα λέμε Κυριάκο "δεν πετάς στον κάλαθο των αχρήστων περίπου 15.000 ψηφοδέλτια και έναν ετοιμοπόλεμο μηχανισμό για αν κάνεις τα κέφια του Σταικούρα"!!
Οτι και να πεί και να κάνει ο Μαρκό, δίκιο θα έχει....
Ποιοί θα σου φέρουν τους σταυρούς;
Ο Ζεμπίλης με τον ΜητσΑργύρη και τον Μανώλη;

Για να δούμε τι θα πεί την Παρασκευή στην συνέντευξη τύπου που έχει ανακοινώσει, και στην οποίαν θα παρευρίσκονται και οι ..φίλοι του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου