ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Στη Βόρεια Εύβοια περιόδευσε ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης

Στη Βόρεια Εύβοια βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του Σύριζα Μίλτος Χατζηγιαννάκης. 
Στα πλαίσια της προεκλογικής του περιοδείας βρέθηκε στην Αιδηψό και στην Ιστιαία, όπου συνομίλησε με καινούργιους επιχειρηματίες και εργαζόμενους της ΔΕΗ, αλλά κυρίως, με τα νέα παιδιά για την επόμενη μέρα και την ανάπτυξη του Νομού, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.
Επόμενος σταθμός μετά την Ιστιαία η Λιχάδα.Μίλτος Χατζηγιαννάκης-<<Στον Άγιο Γεώργιο Λιχάδας συζητήσαμε με τους συνανθρώπους μας τα θέματα που αφορούν στην καθημερινότητά τους και κυρίως το πρόβλημα ύδρευσης της περιοχής.
Μελετήσαμε την προοπτική δημιουργίας συστήματος αφαλάτωσης στα πρότυπα της εγκατάστασης που έγινε στη Σκύρο, η οποία θα λύσει το ζήτημα και θα συνεισφέρει στη γενικότερη ανάπτυξη αυτού του πανέμορφου τόπου.>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου