ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Παροπλισμένο πλοίο 150 μέτρων απ το Λαύριο στο Νότιο Λιμάνι της Χαλκίδας!!

Με προσωπική απόφαση-αποδοχή ο πρόεδρος του ΟΛΝΕ φέρνει την ..ρύπανση στο νότιο λιμάνι της Χαλκίδας!!

Το 150 μέτρων πλοίο είναι .."παρκαρισμένο" εδώ και χρόνια στο λιμάνι του Λαυρίου μετά την κατάσχεση που είχε γίνει αφού το εντόπισαν οι λιμενικές αρχές γεμάτο οπλα!!Μετά από αίτημα των αρχών του Λαυρίου, το Υπουργείο Ναυτιλίας αφού πρώτα έλαβε την θετική απόφαση του Ανδρ. Παπανδρέου προφορικά κατά την επίσκεψη Κουβέλη στη Λίμνη, κίνησε τις διαδικασίες να φέρει την ..ρυπογόνα "μαούνα" των 150 μέτρων στο λιμάνι της Χαλκίδας.
Με τον ελιμενισμό του πλοίου στο λιμάνι άμεσα αφαιρούνται 150 μέτρα και πλέον λιμενοβραχίονα από τον υπάρχοντα με ότι αυτό συνεπάγεται για το λιμάνι και τις εργασίες του!
Ακόμη η πόλη της Χαλκίδας θα δεχτεί τεράστια οπτική και άλλη ρύπανση χωρίς λόγο!
Θα αντιδράσει κανείς;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου