Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019

Παροπλισμένο πλοίο 150 μέτρων απ το Λαύριο στο Νότιο Λιμάνι της Χαλκίδας!!

Με προσωπική απόφαση-αποδοχή ο πρόεδρος του ΟΛΝΕ φέρνει την ..ρύπανση στο νότιο λιμάνι της Χαλκίδας!!

Το 150 μέτρων πλοίο είναι .."παρκαρισμένο" εδώ και χρόνια στο λιμάνι του Λαυρίου μετά την κατάσχεση που είχε γίνει αφού το εντόπισαν οι λιμενικές αρχές γεμάτο οπλα!!Μετά από αίτημα των αρχών του Λαυρίου, το Υπουργείο Ναυτιλίας αφού πρώτα έλαβε την θετική απόφαση του Ανδρ. Παπανδρέου προφορικά κατά την επίσκεψη Κουβέλη στη Λίμνη, κίνησε τις διαδικασίες να φέρει την ..ρυπογόνα "μαούνα" των 150 μέτρων στο λιμάνι της Χαλκίδας.
Με τον ελιμενισμό του πλοίου στο λιμάνι άμεσα αφαιρούνται 150 μέτρα και πλέον λιμενοβραχίονα από τον υπάρχοντα με ότι αυτό συνεπάγεται για το λιμάνι και τις εργασίες του!
Ακόμη η πόλη της Χαλκίδας θα δεχτεί τεράστια οπτική και άλλη ρύπανση χωρίς λόγο!
Θα αντιδράσει κανείς;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου