ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

ΘΑΝ. ΖΕΜΠΙΛΗΣ ..ala carte Νέα Δημοκρατία!! Οπως μας συμφέρει... δηλαδή!!

Από την εποχή που πέταγε την κομματική ταυτότητα στα ..σκουπίδια μέχρι την νέα (3η) βουλευτική υποψηφιότητα!!

«Πορεύομαι με πυξίδα τις αρχές μου» είναι το μοτό που χρησιμοποιεί ο υποψήφιος βουλευτής για να κερδίσει πίσω την καταρακωμένη εμπιστοσύνη των Νεοδημοκρατών στο πρόσωπο του!! Ποιές αρχές όμως;


Η συνέπεια ενός πολιτικού προσώπου είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά που πρέπει να τον διακρίνουν, ενώ όσοι χρησιμοποιούν το κόμμα κατ' επιλογή δεν είναι άξιοι της εμπιστοσύνης των ψηφοφόρων!

Και επειδή ακούμε και βλέπουμε οτι ο επί δύο εκλογικές αναμετρήσεις υποψήφιος βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος και πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θαν. Ζεμπίλης να επιδεικνύει τον "κομματικό του ..πατριωτισμό" λέμε να του θυμίσουμε τις εποχές που "πέταγε στα σκουπίδια την κομματική του ταυτότητα, ανάλογα με τι τον συνέφερε εκλογικά"!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η .."απουσία του" από τον αγώνα της Νέας Δημοκρατίας και του Κώστα Μπακογιάννη για την νίκη στις Περιφερειακές εκλογές, οταν δε ερωτηθείς σχετικά είχε κάνει την δήλωση οτι "έχω πετάξει την κομματική μου ταυτότητα στον κάλαθο των αχρήστων"!!

Δηλαδή Νέα Δημοκρατία ..ala carte!!
Οποτε μας συμφέρει έτσι και οταν όχι ...γιουβέτσι!!

Τελικά "ποιές είναι οι αρχές με τις οποίες ..πορεύεσθε (οπως λέτε) κε υποψήφιε;"

Και "εγώ" σε ξέρω καλλίτερα από τον ..καθένα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου