Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019

Στην Κάρυστο ο Σίμος Κεδίκογλου: «Είμαστε εδώ για να ενώσουμε όλους τους Έλληνες»

Μήνυμα ενότητας όλων των Ελλήνων στέλνει ο Σίμος Κεδίκογλου από την περιοχή της Καρυστίας, όπου πραγματοποιεί περιοδείες, ζητώντας από τους πολίτες να αποφασίσουν, αν θα επιλέξουν το διχασμό και τη διαχείριση της μιζέριας του ΣΥΡΙΖΑ ή αν θα προχωρήσουν ενωμένοι για την ανάπτυξη και την ευημερία, δίνοντας στη ΝΔ ψήφο εμπιστοσύνης και ξεκάθαρης στήριξης. Ο Σίμος Κεδίκογλου γίνεται αποδέκτης θετικών μηνυμάτων, καθώς όλο και περισσότεροι πολίτες έχουν καταλάβει την κοροϊδία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και έχουν πειστεί, ότι η ΝΔ έχει συγκεκριμένο σχέδιο και πρόγραμμα, που θα τους επιτρέψει να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον, εστιάζοντας στα πραγματικά προβλήματα όλων των Ελλήνων. Ο Σίμος Κεδίκογλου τόνισε οι συμπολίτες του που τον τιμούν και τον εμπιστεύονται του δίνουν τη δύναμη να συνεχίσει τον αγώνα του για την ανάπτυξη της Εύβοιας. «Σε αυτό τον αγώνα -είπε- κανένας δεν περισσεύει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου