Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Κέρδισε το χειροκρότημα και τις εντυπώσεις!!

Κατα την παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ο Χατζηγιαννάκης έκανε την ..διαφορά!

Δεν ήταν μόνο ότι ..εισέπραξε το θερμότερο και πιό παρατεταμένο χειροκρότημα από τους παρευρισκόμενους, όλοι ομως άκουσαν με ενδιαφέρον την σύντομη τοποθέτηση του και την σχολίαζαν θετικά!

Αλωστε τα ..νέα έχουν φτάσει μέχρι τις αθηναικές εφημερίδες που τον φέρνουν ως ..φαβορί για την έδρα στην Εύβοια.
σχόλιο από τα "Παραπολιτικά"


ΑΥΞΗΣΗ-ΡΕΚΟΡ
Μίλτος Χατζηγιαννάκης: 
Ο 39χρονος δήμαρχος που έκανε παγκόσμιο προορισμό τη Σκύρο


Με αύξηση πάνω από 40% σε επισκέπτες την τελευταία τριετία και με σειρά σημαντικών βραβείων διεθνώς όπως το παγκόσμιο βραβείο κοινού στη μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού ITB του Βερολίνου, η Σκύρος μπήκε με αξιώσεις στον διεθνή τουριστικό χάρτη συμπαρασύροντας σε θεαματική αύξηση συνολικά την περιοχή της Εύβοιας.

Παράλληλα, η Σκύρος αποτελεί κι έναν από τους πιο ανερχόμενους προορισμούς και για τους Έλληνες επισκέπτες που επισκέπτονται μαζικά το νησί τα τελευταία χρόνια, ενώ σημαντικές κοινωνικές υπηρεσίες απολαμβάνουν και οι ίδιοι κάτοικοι, όπως δωρεάν ιατρικές εξετάσεις, κοινωνικά παντοπωλεία και φαρμακεία.

Πίσω από το «θαύμα» της Σκύρου, βρίσκεται ο 39χρονος δήμαρχος Μίλτος Χατζηγιαννάκης, ένας από πιο νέους δημάρχους σε όλη τη χώρα, που άφησε το δικηγορικό του γραφείο στην Αθήνα για να επιστρέψει ως δήμαρχος στο νησί της Εύβοιας.

Εκλέχθηκε ως ανεξάρτητος, αλλά με εμφανείς κεντροαριστερές αναφορές, ο Χατζηγιαννάκης ενεργοποίησε τους νέους του νησιού αναδεικνύοντας το σύγχρονο πρόσωπο της Σκύρου. Πολλοί αναφέρουν ενδεικτικά το φετινό καλοκαιρινό φεστιβάλ, αλλά και την αναβάθμιση της μακραίωνης παραδοσιακής Σκυριανής Αποκριάς, που μάλιστα προσέλκυσε πέρυσι τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος επισκέφτηκε το νησί με την οικογένειά του.

Σε ό,τι αφορά τη στρατηγική για τον τουρισμό, στόχευση ήταν η δημιουργία ενός destination brand για όλο το χρόνο, αναδεικνύοντας έναν προορισμό που σέβεται το επισκέπτη, προστατεύει την βιοποικιλότητα και στηρίζει την τοπική οικονομία και τον πολιτισμό. Μάλιστα, επιστέγασμα της προσπάθειας θεωρείται η βράβευση του νησιού ως ένας από τους 100 κορυφαίους παγκόσμιους προορισμούς αειφορίας και "πράσινου τουρισμού" στον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου