ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕ ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ...

«Ένα παιδί από τα Σεπόλια ήρθε στο Μιλγουώκι και έγινε MVP!». 
Εντάξει, το ΝΒΑ είναι επαγγελματική διοργάνωση, και η διάκριση στον Αντετοκούνμπο δεν οφείλεται σε νίκη, σε μια κατάκτηση τίτλου, ούτε έχει κάποια σχέση με ελληνική ομάδα, εθνική ή όχι. Στέκεσαι, όμως, στη βράβευση του, γιατί ο παλλήκαρος δεν ξεχνάει την Ελλάδα.
Εγώ, ένας αράπης, ένας ξένος, στην Ελλάδα γεννήθηκα, στην Ελλάδα μεγάλωσα, την Ελλάδα αγάπησα, δεν θα ήμουν σήμερα αυτό που έγινα αν η οικογένεια μου δεν γνώριζε τη φιλική, την κοινωνική επαφή από τους Έλληνες, με τη βαθειά κατανόηση. Κάπως έτσι τα σκέπτεται ο αρχιπαικταράς του μπάσκετ όταν ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ποιος ήταν και γιατί άνθισε. Γιατί στην Ελλάδα έβγαλε τον γίγαντα που έκρυβε μέσα του.

Αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του ΝΒΑ της περασμένης σαιζόν. Είναι η δεύτερη φορά που απονέμεται τέτοια διάκριση σε Ευρωπαίο, μετά τον Γερμανό Ντιρκ Νοβίτσκι, το 2007. Ο Έλληνας φόργουωρντ ήταν εμφανώς συγκινημένος, σε ορισμένες στιγμές δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Παρέλαβε το βραβείο φορώντας σακάκι με τον Παρθενώνα! Ευχαρίστησε τον Θεό, τους προπονητές του, την Ελλάδα, τον πατέρα του, τη μητέρα του, και την οικογένειά του, τους ατζέντηδές του.

Μεταφέρω μονάχα τι είπε επί λέξει για την μάνα του: ''Θα ήθελα να ευχαριστήσω την εκπληκτική μου μητέρα, την Βερόνικα. Είναι η ηρωίδα μου. Πρόκειται για το στήριγμά μου''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου