ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Μεγάλη συμμετοχή στην εκδήλωση Χατζηγιαννάκη στην Κάρυστο

Την άμεση επικοινωνία με τους πολίτες έχει επιλέξει ο υποψήφιος βουλευτής Σύριζα Εύβοιας Μίλτος Χατζηγιαννάκης. Και στην Κάρυστο ανταποκρίθηκαν στη νέα υποψηφιότητα του Χατζηγιαννάκη όπου και παρευρέθηκαν και συνομίλησαν για τα θέματα της περιοχής τους.

Μίλτος Χατζηγιαννάκης:"Ευχαριστώ θερμά τις φίλες και τους φίλους, στην Κάρυστο, για τη μεγάλη τους συμμετοχή στην εκδήλωση που διοργανώσαμε στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας».
Συζητήσαμε για τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή, τον σχεδιασμό της τουριστικής ανάπτυξης, την ανάγκη αναβάθμισης των υποδομών, κυρίως του οδικού δικτύου και του λιμανιού.
Για το σχέδιό μας, για το αύριο του Νομού μας, την Εύβοια!"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου