ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Στις φλόγες εργοστάσιο επίπλων στο Σχηματάρι

Συναγερμός σήμανε στο Σχηματάρι όταν ξέσπασε μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο βιοτεχνίας επίπλων, το μεσημέρι της Τετάρτης.Η φωτιά εκδηλώθηκε στους φούρνους της βιοτεχνίας, η οποία βρίσκεται στο 57ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας. Η φωτιά ήταν πολύ έντονη και μάλιστα έσπασαν τζάμια, τα οποία τραυμάτισαν τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ο οποίος προσπαθούσε με κάθε τρόπο να περιορίσει την πυρκαγιά, μέχρι να έφτανε η πυροσβεστική.
Τα τραύματά του όμως ήταν ελαφρά και απλά ο ιδιοκτήτης μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας. Η πυρκαγιά ήταν τόσο έντονη, που κλήθηκαν 7 οχήματα με 21 πυροσβέστες, ώστε να την περιορίσουν. Μετά από λίγη ώρα, κατάφεραν να την θέσουν υπό έλεγχο. Για τα αίτια που προκάλεσε την πυρκαγιά ενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου