Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019

Στις φλόγες εργοστάσιο επίπλων στο Σχηματάρι

Συναγερμός σήμανε στο Σχηματάρι όταν ξέσπασε μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο βιοτεχνίας επίπλων, το μεσημέρι της Τετάρτης.Η φωτιά εκδηλώθηκε στους φούρνους της βιοτεχνίας, η οποία βρίσκεται στο 57ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας. Η φωτιά ήταν πολύ έντονη και μάλιστα έσπασαν τζάμια, τα οποία τραυμάτισαν τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ο οποίος προσπαθούσε με κάθε τρόπο να περιορίσει την πυρκαγιά, μέχρι να έφτανε η πυροσβεστική.
Τα τραύματά του όμως ήταν ελαφρά και απλά ο ιδιοκτήτης μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας. Η πυρκαγιά ήταν τόσο έντονη, που κλήθηκαν 7 οχήματα με 21 πυροσβέστες, ώστε να την περιορίσουν. Μετά από λίγη ώρα, κατάφεραν να την θέσουν υπό έλεγχο. Για τα αίτια που προκάλεσε την πυρκαγιά ενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου