ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Ξεκίνησε τις επαφές ο Τσαπουρνιώτης!

Στην ημερίδα για την "Αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων - εφαρμογή του νέου θεσμικού πλαισίου λειτουργίας των ΦοΔΣΑ - διαχείριση των απορριμμάτων" συμμετείχε ο Γ. Τσαπουρνιώτης.

Η ημερίδα περιελάμβανε ενημέρωση, συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σήμερα στους Δελφούς με κοινό στόχο όλων την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών δυνατοτήτων για την βελτίωση της καθημερινότητας του δημότη.
Ο νέος Δήμαρχος Μαντουδίου-Λίμνης και Αγ. Αννας είχε την ευκαιρία στο περιθώριο της ημερίδας να συνομιλήσει με τον αν Υπουργό Περιβάλλοντος Σωκρ. Φάμελο και τον Δήμαρχο Αθηναίων Κ. Μπακογιάννη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου