ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Σπύρος Πνευματικός-Συμβάλλω στον αγώνα για να γίνει πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Εύβοια Σπύρος Πνευματικός, πριν ξεκινήσει για τη Χαλκίδα και τον προεκλογικό του αγώνα, συνάντησε τον πρόεδρο της ΝΔ και επί χρόνια φίλο του, Κυριάκο Μητσοτάκη, στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.
Με τη δική του εμπιστοσύνη μπαίνω στην εκλογική μάχη στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, την Εύβοια, και θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις σε αυτό τον αγώνα, που θα τον φέρει σε λίγες ημέρες στη θέση του Πρωθυπουργού, δήλωσε ο Σπύρος Πνευματικός και ρίχτηκε στη μάχη του σταυρού στην Εύβοια.
Καθημερινά οργώνει την Εύβοια από το Βορρά έως το Νότο με αρκετούς πολίτες να βγαίνουν μπροστά για να στηρίξουν την υποψηφιότητά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου