Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Πως θα γλυτώσουν από τον ...Συριζαίο!!

Δεν υπάρχει καμιά νίκη Μητσοτάκη στις εκλογές. Να ξέρουμε τι λέμε. Ποτέ κανείς στην Ιστορία δεν κέρδισε εκλογές. Θα χάσει ο Τσίπρας. Αυτό, ναι. 
Και ακριβώς επειδή θα υπάρξει ο ηττημένος, ο σίγουρα ηττημένος Τσίπρας, γι' αυτό οι πονηροί, ίσως και αγράμματοι στο θέμα εκλογές, κάνουν λόγο για... νίκη Μητσοτάκη.

Με 200- μηδέν να χάσει ο έτσι του σύριζα, πάλι δεν είναι νικητής και θριαμβευτής ο άλλος, ο Μητσοτάκης. Ο θείος μου ο Ανέστης, που δεν ξέρει τι του γίνεται να ήταν πρόεδρος της ΝΔ, το αποτέλεσμα της κάλπης θα ήταν το ίδιο. Γιατί δεν το ορίζει η επιθυμία να έλθει ο Μητσοτάκης, αλλά πως θα γλυτώσουν από τον συριζαίο.

Και μην πει κανένας χάλιας ότι ο Τσίπρας έπαιξε κι έχασε. Ούτε αυτό υπάρχει. Δεν έπαιξε ο Τσίπρας. Εννοώ ότι δεν έχασε γιατί δεν περπάτησε η αριστερά, γιατί δεν εφάρμοσε το πρόγραμμα του σύριζα. Δεν υπάρχουν αυτά. Όταν λέμε ότι ο Τσίπρας δεν έπαιξε εννοούμε ότι ακολουθούσε από πίσω τα γεγονότα και δεν έριξε τις δικές του ζαριές. Μπάνιζε από μακριά το τραίνο να περνάει και ούτε στιγμή δεν σκέφτηκε να καβαλήσει το βαγόνι και να πιάσει το τιμόνι στα χέρια.

Έτσι που λες. Άνευ αγώνος έχασε ο Τσίπρας. Το πήγε το έργο, στο άμα μου κάτσει η δουλειά, μου έκατσε. Να το πάρει επάνω του, ούτε καν σκέψη. Άρα, χαμένος θα βγει πάλι στις εκλογές, αλλά δεν τον λες ότι έπεσε με τιμή και δόξα. Πέρασε και δεν ακούμπησε ο... αριστερός πρωθυπουργός.

"Α"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου