ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Σίμος Κεδίκογλου: "Δεν προεξοφλούμε το εκλογικό αποτέλεσμα. Όλοι οι πολίτες πρέπει να αποφασίσουν για το μέλλον της χώρας»

Τις βασικές προτεραιότητες του σχεδίου της ΝΔ ανέπτυξε ο Σίμος Κεδίκογλου κατά τις επισκέψεις που πραγματοποίησε σήμερα σε Δημόσιες Υπηρεσίες στο Αλιβέρι.

Συγκεκριμένα επισκέφθηκε: Δασαρχείο, Κέντρο Υγείας, Πυροσβεστική, ΔΕΗ, ενώ συνομίλησε και με εργαζόμενους σε ΑΓΕΤ και ΒΙΔΟΜΕΤ. Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα επιμέρους ζητήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης .

Ο Σίμος Κεδίκογλου είχε στη συνέχεια συνάντηση με κτηνοτρόφους της περιοχής οι οποίοι επεσήμαναν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Ο Σίμος Κεδίκογλου ανέφερε πως, παρά την αποδοχή που διαπιστώνει ότι έχει η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης και είναι ουσιαστικά αίτημα πολιτικής αλλαγής, δεν θα πρέπει να εφησυχάζουν, προεξοφλώντας το εκλογικό, γι’ αυτό κάλεσε όλους τους πολίτες να είναι σε εγρήγορση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου