Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019

Σίμος Κεδίκογλου: "Δεν προεξοφλούμε το εκλογικό αποτέλεσμα. Όλοι οι πολίτες πρέπει να αποφασίσουν για το μέλλον της χώρας»

Τις βασικές προτεραιότητες του σχεδίου της ΝΔ ανέπτυξε ο Σίμος Κεδίκογλου κατά τις επισκέψεις που πραγματοποίησε σήμερα σε Δημόσιες Υπηρεσίες στο Αλιβέρι.

Συγκεκριμένα επισκέφθηκε: Δασαρχείο, Κέντρο Υγείας, Πυροσβεστική, ΔΕΗ, ενώ συνομίλησε και με εργαζόμενους σε ΑΓΕΤ και ΒΙΔΟΜΕΤ. Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα επιμέρους ζητήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης .

Ο Σίμος Κεδίκογλου είχε στη συνέχεια συνάντηση με κτηνοτρόφους της περιοχής οι οποίοι επεσήμαναν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Ο Σίμος Κεδίκογλου ανέφερε πως, παρά την αποδοχή που διαπιστώνει ότι έχει η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης και είναι ουσιαστικά αίτημα πολιτικής αλλαγής, δεν θα πρέπει να εφησυχάζουν, προεξοφλώντας το εκλογικό, γι’ αυτό κάλεσε όλους τους πολίτες να είναι σε εγρήγορση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου