ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Σίμος Κεδίκογλου από το Αλιβέρι: «Δεν εφησυχάζουμε, διεκδικούμε και την τελευταία ψήφο»

Το εκλογικό κέντρο της ΝΔ στο Αλιβέρι επισκέφθηκε ο Σίμος Κεδίκογλου στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στην περιοχή, όπου και τον υποδέχτηκαν τα τοπικά στελέχη και φίλοι της παράταξης.
Ο Σίμος Κεδίκογλου ζήτησε από όλους να είναι σε εγρήγορση , επιδιώκοντας να πείσουν και τους πιο δύσπιστους, ότι μόνο εάν είναι ενωμένοι την επόμενη των εκλογών, θα καταφέρουν να πετύχουν το στόχο της ανάπτυξης της χώρας και της οριστικής εξόδου από την κρίση. Για την Εύβοια πολύ δε περισσότερο είναι σημαντικό να καταλάβουν πόσο κρίσιμες είναι οι εκλογές γιατί είναι η τελευταία ευκαιρία να μπει σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας.

Ο Σίμος Κεδίκογλου με την ευκαιρία της επίσκεψής του κάλεσε όλους τους πολίτες στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσει την Κυριακή, 30 Ιουνίου 2019 στις 21:30 στον Κάραβο Αλιβερίου, στο Baluse, όπου και θα αναφερθεί στο προσωπικό του όραμα για την Εύβοια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου