Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Στο παρά '5 το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, για τον ...φόβο των Ιουδαίων!!

Πήγαινε-έλα οι υποψηφιότητες στην Πειραιώς και γράψε-σβήσε οι υπεύθυνοι του ψηφοδελτίου της Εύβοιας!!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πειραιώς το ψηφοδέλτιο της Εύβοιας θα ανακοινωθεί την Κυριακή, τελευταία ημέρα κατάθεσης των ψηφοδελτίων ουτως ώστε να αποκλείσουν το ενδεχόμενο να μεταπηδήσει κάποιος από τους φερόμενους ως υποψηφίους σε άλλο κόμμα (κυρίως του Βελόπουλου)!

Μια νέα υποψηφιότητα έχει μπερδέψει τα πράγματα, και είναι αυτή του Καθηγητή Ορθοπεδικής του ΚΑΤ Σπύρου Πνευματικού που έχει δεχθεί πρόταση με πιό πιθανό σενάριο να την αποδεχθεί και να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο.

Εάν συμβεί αυτό "ένας από τους υπόλοιπους γιατρούς (φερόμενους ως υποψηφίους) θα μείνει εκτός ψηφοδελτίου και την αντίδραση του οποίου .."φοβάται" το κόμμα!!

Την Τρίτη θέση στις γυναίκες φαίνεται να καταλαμβάνει η Λίνα Ευσταθίου της οποίας την υποψηφιότητα ...σπρώχνει ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής Πατούλης και η οποία έχει δεχθεί τηλεφώνημα από το κόμμα.

Την υποψηφιότητα του Αργύρη από την Αμάρυνθο φαίνεται οτι έχει επιβάλει τελικώς ο Μπακογιάννης, ενώ ο Γιώργος Μαρίνος έχει δηλώσει τις ενστάσεις του στο κόμμα για την "πολυκοσμία υποψηφιοτήτων από την Νότια Εύβοια" και περιμένει τις τελικές αποφάσεις της Πειραιώς.

Με βάσει τα πιό πάνω δεδομένα, ουδείς θεωρείται σίγουρος για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας της Εύβοιας που αποτελεί ..γρίφο και αξιολογούνται οι πιθανές παρενέργειες-αντιδράσεις και ισως "μεταπηδήσεις" που πιθανόν να επηρεάσουν το εκλογικό αποτέλεσμα στην Εύβοια, αφού στις Ευρωεκλογές η διαφορά της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν μόλις 2,5%!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου