Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019

Νέο Προεδρείο στην ΕΔΑΣ Εύβοιας. Ο Σταματίου Πρόεδρος

Εκλογές πραγματοποιήθηκαν στις αρχές του μήνα στην Ένωση Δασικών – Αγροτικών Συνεταιρισμών Εύβοιας για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Ο μέχρι τώρα Πρόεδρος της Ένωσης Νίκανδρος Αναγνώστου δεν πήρε μέρος στις εκλογές οι οποίες ανέδειξαν τα νέα μέλη του ΔΣ.
Μετά τη συγκρότηση σε σώμα την περασμένη Τετάρτη, την σκυτάλη στην προεδρεία πήρε ο μέχρι πρότινος Ταμίας της Ένωσης, Σπύρος Σταματίου από την Αιδηψό.
Τα νέα μέλη του ΔΣ της ΕΔΑΣ Εύβοιας είναι:
• Σταματίου Σπύρος – Πρόεδρος
• Μητρολιός Κωνσταντίνος – Αντιπρόεδρος
• Σταματίου Αναστάσιος – Γραμματέας
• Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος – Ταμίας
• Μέλη: Ιωάννου Δημήτριος – Ορφανός Δημήτριος – Τζαβάρας Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου