ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Ν. ΑΡΤΑΚΗ Ψάχνουν να βρούν τους ..ρυπαντές, που υπάρχουν εν τέλει!!

Τι και αν ο Αντιδήμαρχος Ν. Αρτάκης επέμενε οτι "ολοι έχουν συνδεθεί στην αποχέτευση"! Η Εισαγγελική παραγγελία τον ..διαψεύδει!

Με έγγραφό του το Λιμεναρχείο Χαλκίδας έπειτα από Εισαγγελική παραγγελία ζητά από τον Αντιδήμαρχο να κάνει έρευνα και να καταγράψει τα σπίτια της παραλίας που δεν έχουν συνδεθεί με την αποχέτευση και να τα διαβιβάσει αρμοδίως!!
Ετσι επιβεβαιώνονται για μιά ακόμη φορά τα αποκαλυπτικά μας δημοσιεύματα και εκπομπές για την συνεχιζόμενη ρύπανση της παραλίας της Ν. Αρτάκης με λύμματα παντός είδους, τα οποία προέρχονται οχι μόνο από σπίτια αλλά πιθανόν και από τα παραλιακά καταστήματα!!

Δείτε την ανάρτηση-ομολογία του Ν. Γεωργαλά
ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ: Εισαγγελική παραγγελία για αναζήτησή ιδιοκτητών ακινήτων οι οποίοι δεν έχουν συνδεθεί με το δίκτυο βιολογικού καθαθαρισμου επι των παραθαλάσσιων οδών Αγίου Νικολαου και Ρήγα Φερραίου, με την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα προκύψει σοβαρό πρόβλημα με τους ιδιοκτήτες που δεν συμμορφωθούν, είμαστε στην διάθεση των συμπολιτών μας για να συζητήσουμε τυχόν προβλήματα που θ’ αντιμετωπίσουν.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου