Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Ν. ΑΡΤΑΚΗ Ψάχνουν να βρούν τους ..ρυπαντές, που υπάρχουν εν τέλει!!

Τι και αν ο Αντιδήμαρχος Ν. Αρτάκης επέμενε οτι "ολοι έχουν συνδεθεί στην αποχέτευση"! Η Εισαγγελική παραγγελία τον ..διαψεύδει!

Με έγγραφό του το Λιμεναρχείο Χαλκίδας έπειτα από Εισαγγελική παραγγελία ζητά από τον Αντιδήμαρχο να κάνει έρευνα και να καταγράψει τα σπίτια της παραλίας που δεν έχουν συνδεθεί με την αποχέτευση και να τα διαβιβάσει αρμοδίως!!
Ετσι επιβεβαιώνονται για μιά ακόμη φορά τα αποκαλυπτικά μας δημοσιεύματα και εκπομπές για την συνεχιζόμενη ρύπανση της παραλίας της Ν. Αρτάκης με λύμματα παντός είδους, τα οποία προέρχονται οχι μόνο από σπίτια αλλά πιθανόν και από τα παραλιακά καταστήματα!!

Δείτε την ανάρτηση-ομολογία του Ν. Γεωργαλά
ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ: Εισαγγελική παραγγελία για αναζήτησή ιδιοκτητών ακινήτων οι οποίοι δεν έχουν συνδεθεί με το δίκτυο βιολογικού καθαθαρισμου επι των παραθαλάσσιων οδών Αγίου Νικολαου και Ρήγα Φερραίου, με την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα προκύψει σοβαρό πρόβλημα με τους ιδιοκτήτες που δεν συμμορφωθούν, είμαστε στην διάθεση των συμπολιτών μας για να συζητήσουμε τυχόν προβλήματα που θ’ αντιμετωπίσουν.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου