Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019

Ν. ΑΡΤΑΚΗ Ψάχνουν να βρούν τους ..ρυπαντές, που υπάρχουν εν τέλει!!

Τι και αν ο Αντιδήμαρχος Ν. Αρτάκης επέμενε οτι "ολοι έχουν συνδεθεί στην αποχέτευση"! Η Εισαγγελική παραγγελία τον ..διαψεύδει!

Με έγγραφό του το Λιμεναρχείο Χαλκίδας έπειτα από Εισαγγελική παραγγελία ζητά από τον Αντιδήμαρχο να κάνει έρευνα και να καταγράψει τα σπίτια της παραλίας που δεν έχουν συνδεθεί με την αποχέτευση και να τα διαβιβάσει αρμοδίως!!
Ετσι επιβεβαιώνονται για μιά ακόμη φορά τα αποκαλυπτικά μας δημοσιεύματα και εκπομπές για την συνεχιζόμενη ρύπανση της παραλίας της Ν. Αρτάκης με λύμματα παντός είδους, τα οποία προέρχονται οχι μόνο από σπίτια αλλά πιθανόν και από τα παραλιακά καταστήματα!!

Δείτε την ανάρτηση-ομολογία του Ν. Γεωργαλά
ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ: Εισαγγελική παραγγελία για αναζήτησή ιδιοκτητών ακινήτων οι οποίοι δεν έχουν συνδεθεί με το δίκτυο βιολογικού καθαθαρισμου επι των παραθαλάσσιων οδών Αγίου Νικολαου και Ρήγα Φερραίου, με την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα προκύψει σοβαρό πρόβλημα με τους ιδιοκτήτες που δεν συμμορφωθούν, είμαστε στην διάθεση των συμπολιτών μας για να συζητήσουμε τυχόν προβλήματα που θ’ αντιμετωπίσουν.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου