ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Εκλογικό μπουρλότο στην Εύβοια βάζει η Πειραιώς!! Ανω κάτω το ψηφοδέλτιο...

Ανάστατο ειναι το στελεχειακό δυναμικό της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια μετά την απόφαση του Μητσοτάκη να βάλει στο ψηφοδέλτιο τον ...συμμαθητή του!!

Η διαροή οτι ο καθηγητής Ορθοπεδικής Σπ. Πνευματικός, συμμαθητής του Κούλη ειναι ηδη υποψήφιος-σφήνα στο ψηφοδέλτιο έχει θορυβήσει όλες τις "ιατρικές" υποψηφιότητες αφού κάποιοι θα μείνουν εκτός ψηφοδελτίου με ότι αυτό συνεπάγεται για το εκλογικό αποτέλεσμα!
Να σημειωθεί οτι ο Πνευματικός δεν ψηφίζει καν στην Εύβοια αφού τα εκλογικά του δικαιώματα τα ασκεί στην Αθήνα!!!!

Μετά και την διαροή ότι "το ψηφοδέλτιο θα ανακοινωθεί αργάνυχτα του Σαβάτου η το πρωί της Κυριακής έχει οδηγήσει κάποιους υποψηφίους να ...πάρουο την μέτρα, αφού κανείς από την εκλογική επιτροπή δεν τους σηκώνει το τηλέφωνο!!
Ποιοί και πόσοι γιατροί θα είναι υποψήφιοι μαζί με τον Πνευματικό δεν γνωρίζει κανείς και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν....

Εν τω μεταξύ η Κηφησιώτισα δικηγόρος Κωσταντίνα Καραμπατσώλη ( δεν την ξέρει κανείς στην Εύβοια) μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες να ηγηθεί Δημοτικού σχήματος στα Βόρεια προάστεια των Αθηνών, φαίνεται οτι ...χώθηκε στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο της Εύβοιας με τι εκλογικό αποτέλεσμα άραγε;

1 σχόλιο:

  1. Θα ψόφησε το φακελάκι κ κάνουν ότι ο πρόεδρος τους Πατούλης , βάζουν υποψήφιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή