ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ

Μάθαμε πολλά που δεν τα ξέραμε, που δεν τα είχαμε φάει στη μάπα, μέχρι που ήρθαν οι συριζαίοι. Και όσο παίζουν στη σκηνή, σημερινοί και χθεσινοί συριζαίοι, μας πετάνε τα μάτια μ' αυτά που κάνουν.

''Αυτά είναι αθλιότητες... '', έτσι σχολίασε ο πρώην υπουργός εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς την πληροφορία ότι θα συνεργαστεί προεκλογικά με το κόμμα του Βαρουφάκη. Ώπα, ρε. Λες και τον ρώτησαν αν θα τακιμιάσει με τον Κασιδιάρη ή τον Παπαθανασόπουλο και τον Κατσίκη. Ώπα, ρε.
Υπουργός ήτανε ο Κοτζιάς με τον Βαρουφάκη στην ίδια κυβέρνηση που θα έσχιζε τα μνημόνια. Αθλιότητα δεν είναι να ξαναβρεθούν μαζί, αθλιότητα είναι η Συμφωνία των Πρεσπών. Αθλιότητα είναι η ανύπαρκτη πολιτική κίνηση ''Πράττω'' με πρόεδρο τον Κοτζιά να παρακαλάνε τον Τσίπρα να τους κατεβάσει υποψήφιους βουλευτές, ''μετά από οκτώ χρονών κοινό αγώνα... ''. Ο Τσίπρας τους έγραψε κανονικά τους συντρόφους του ''Πράττω''. Τι να τους κάνει αν στη συνιστώσα τους δεν έχουν μια Κουντουρά και μια Παπακώστα.

"A"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου