ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ!! Θέλουν να κάνουν τον ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ σούπερ μάρκετ!!!!

Και μή χειρότερα!! Μια από τις προτάσεις που εξετάζει σοβαρά η Διοκητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Ευβοίας είναι και αυτή!!
Αν και στο τελευταίο συμβούλιο δεν "άνοιξε τα χαρτιά της" η Βούλα Αγιοστρατίτη μιλώντας γενικόλογα για "αξιοποίηση του Δημοκρίτου" και υπάρχει σε εξέλιξη συζήτηση με το ΤΕΕ για την στατικότητα του κτιρίου, το σχέδιο πόλης κλπ, έχει στα χέρια της πρόταση από γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ!!
Η πρόταση λέει οτι "η εταιρεία θα αναλάβει την ανακατασκευή του κτιρίου και θα της παραχωρηθεί ο ισόγειος χώρος για σούπερ μάρκετ.!
Και μόνο στο άκουσμα του γεγονότος οτι "η ΔΕ εξετάζει και αυτή την πρόταση" του σηκώνονται οι ..τρίχες της κεφαλής!!
Διότι η υπόθεση ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ δεν αφορά μόνο το ΕΒΕΕ αλλά ειναι υπόθεση όλης της Χαλκίδας....
Αλωστε ο Θάνης Σπανός έχει δεσμευτεί ότι θα χρηματοδότήσει το οποιδήποτε έργο, αρκεί το Επιμελητήριο να κάνει την μελέτη!

Περισότερα αύριο στην εκπομπή του Μάνου Παπαμακάριου στο Ράδιο1 98.1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου