Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Φ. ΣΠΑΝΟΣ: "Η ανάπτυξη της περιφερειακής οικονομίας αποτελεί την κινητήρια δύναμη του τόπου μας."

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε στα Καμένα Βούρλα, παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας και εκλεγμένος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Φάνης Σπανός.

Κατά την εισήγησή του ο Φάνης Σπανός αναφέρθηκε στους προγραμματικούς στόχους της επόμενης θητείας, οι οποίοι περιλαμβάνουν δράσεις και παρεμβάσεις με κεντρικούς άξονες την ποιότητα ζωής και την ανάπτυξη. Επίσης, μίλησε για τη συνεργασία που έχει επιτευχθεί όλα αυτά τα χρόνια μεταξύ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και των Επιμελητηρίων κάνοντας λόγο για μια προσπάθεια που έχει αποδώσει ουσιαστικούς καρπούς.

Με το πέρας της συνεδρίασης ο Φάνης Σπανός δήλωσε:

«Η ανάπτυξη της περιφερειακής οικονομίας αποτελεί την κινητήρια δύναμη του τόπου μας. Για τον λόγο αυτό είμαστε δίπλα στις επιχειρήσεις, όχι με λόγια αλλά με πράξεις. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη προκειμένου οι επιχειρηματίες και οι παραγωγοί της Στερεάς Ελλάδας να αποκτούν όλο και περισσότερα εφόδια και τα προϊόντα τους να γίνονται όλο και πιο ανταγωνιστικά και ελκυστικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου