Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Σάββατο, 22 Ιουνίου 2019

Φ. ΣΠΑΝΟΣ: "Η ανάπτυξη της περιφερειακής οικονομίας αποτελεί την κινητήρια δύναμη του τόπου μας."

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε στα Καμένα Βούρλα, παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας και εκλεγμένος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Φάνης Σπανός.

Κατά την εισήγησή του ο Φάνης Σπανός αναφέρθηκε στους προγραμματικούς στόχους της επόμενης θητείας, οι οποίοι περιλαμβάνουν δράσεις και παρεμβάσεις με κεντρικούς άξονες την ποιότητα ζωής και την ανάπτυξη. Επίσης, μίλησε για τη συνεργασία που έχει επιτευχθεί όλα αυτά τα χρόνια μεταξύ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και των Επιμελητηρίων κάνοντας λόγο για μια προσπάθεια που έχει αποδώσει ουσιαστικούς καρπούς.

Με το πέρας της συνεδρίασης ο Φάνης Σπανός δήλωσε:

«Η ανάπτυξη της περιφερειακής οικονομίας αποτελεί την κινητήρια δύναμη του τόπου μας. Για τον λόγο αυτό είμαστε δίπλα στις επιχειρήσεις, όχι με λόγια αλλά με πράξεις. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη προκειμένου οι επιχειρηματίες και οι παραγωγοί της Στερεάς Ελλάδας να αποκτούν όλο και περισσότερα εφόδια και τα προϊόντα τους να γίνονται όλο και πιο ανταγωνιστικά και ελκυστικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου