ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Γ. ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ: "Κινδυνεύει με απαξίωση το Νέο Νοσοκομείο"!! (ακούστε)

Τους φόβους του για την εξέλιξη του έργου του Νέου Νοσοκομείου ως "νοσοκομείο-φάντασμα" εξέφρασε μιλώντας στον Μάνο Παπαμακάριο ο Πρόεδρος των εργαζομένων!

Ο Γιάννης Αγγελάτος μεταξύ άλλων είπε ότι "κινδυνεύει με απαξίωση ο μηχανολογικός και ιατρικός εξοπλισμός λόγω αχρησίας" και τόνισε ότι"καμία ενέργεια δεν έχει γίνει για την πρόσληψη προσωπικού ιατρικού και άλλου με βάσει τα νέα δεδομένα".
Σχολιάζοντας τα προβλήματα με την οδό πρόσβασης και την αρχαιολογία είπε ότι "είναι πρωτοφανές να σχεδιάζεται και να εκτελείται ένα τέτοιο έργο χωρίς να έχει σχεδιαστεί από που θα μπαίνουν"!!

Ακούστε τι είπε......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου