ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

ΛΙΜΝΗ "Ψηφίζουν για νέο Δήμαρχο, μετά την παραίτηση Καλυβιώτη"

Ψηφοφορία για αυτόν που θα αναλάβει καθήκοντα Δημάρχου θα γίνει σε λίγες ημέρες στον Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Αννας.
Αναμένεται για το τυπικό της υπόθεσης η αποδοχή της παραίτησης Καλυβιώτη από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, και στην συνέχεια η παράταξη με ψηφοφορία θα επιλέξει τον νέο Δήμαρχο.
Εν τω μεταξύ συνεχίζεται η οικονομική ασφυξία του Δήμου μέχρι να εγκριθεί ο νέος "ισοσκελισμένος" προυπολογισμός και να ξεμπλοκάρει το ..σύστημα!
Ο νέος Δήμαρχος Γιώργος Τσαπουρνιώτης ενημερώνεται από τους υπηρεσιακούς παράγοντες για τα θέματα του Δήμου, ενώ ορκωτός λογιστής θα αναλάβει την αποτύπωση της οικονομικής κατάστασης του Δήμου και των νομικών προσώπων.

1 σχόλιο: