ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Το «πακέτο» των φόρων που πρέπει να πληρωθούν έως το τέλος της χρονιάς

Ο «φορολογικός γολγοθάς» των φορολογουμένων θα αρχίσει μετά τις εκλογές και θα κρατήσει έως το τέλος του έτους. 
Μέχρι τότε οι φορολογούμενοι θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τακτοποιήσουν υποχρεώσεις τους.
Αναλυτικά:
1. Φόρος εισοδήματος
Στα τέλη Ιουλίου θα πρέπει να πληρωθεί η πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος. Σημειώνεται ότι, οι φορολογούμενοι μπορούν να καταβάλουν τον φόρο εισοδήματος σε τρεις δόσεις ( η πρώτη στα τέλη Ιουλίου, η δεύτερη στα τέλη Σεπτεμβρίου και η τρίτη στα τέλη Νοεμβρίου).

2. Οι… ενσωματωμένοι φόροι
Στα εκκαθαριστικά σημειώματα ενσωματώνονται και η ειδική εισφορά αλληλεγγύης, η προκαταβολή φόρου για το επόμενο έτος αλλά και το τέλος επιτηδεύματος.

3. ΕΝΦΙΑ
Στα τέλη Αυγούστου αναμένεται να αναρτηθούν στο taxisnet τα εκκαθαριστικά του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) για τους φορολογούμενους. Η πρώτη δόση του φόρου θα καταβληθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου και η τελευταία τον Ιανουάριο του 2020.

4.Τέλη κυκλοφορίας
Στις 31 Δεκεμβρίου θα πρέπει να καταβληθούν και τα τέλη κυκλοφορίας του 2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου