Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Τι δεν είπε ο Κώστας Μαρκόπουλος για τον αποκλεισμό του!! (ακούστε)

Εμφανώς συγκινημένος από την παρουσία των φίλων και ψηφοφόρων του ο Κώστας Μαρκόπουλος έδωσε εξηγήσεις αλλά και υποθετικά σενάρια που οδήγησαν στον αποκλεισμό του.

Αν και ο επι σειρά ετών βουλευτής και πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας και εμπειρος είναι και εχει την πείρα να διαχειρίζεται .."κρίσεις" οπως έχει κάνει στο παρελθόν, προχθές φάνηκε οτι "δεν είχε προετοιμαστεί κατάληλα" για την συνέντευξη τύπου!
Κυρίως στο κομμάτι που αφορούσε τους λόγους της .."καρατόμησης του από το ψηφοδέλτιο" και που ήταν το κυρίως θέμα!!
Ο Μαρκόπουλος αφού είπε οτι "ο Μητσοτάκης τον προσέβαλε με την ενέργεια του αυτή" και ότι "η ΝΟΔΕ ήταν ανύπαρκτη", ερωτηθείς σχετικά για τα αίτια του αποκλεισμού του είπε οτι "4 υποψήφιοι μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής απαίτησαν από τον Μητσοτάκη να τον αποκλείσει από το ψηφοδέλτιο"!!



Η εκτίμηση μας είναι ότι "αυτό δεν μπορεί να συνέβη οπως ακριβώς το είπε ο Μαρκόπουλος"! Και αυτό διότι:

1ον  Δεν υπάρχει περίπτωση κατ αρχάς οι Αργύρης και Μανώλης ούτε να είδαν τον Μητσοτάκη, αλλά ουτε είναι σε θέση λόγω "πολιτικού μεγέθους" να ειναι σε θέση να θέτουν τέτοιες απαιτήσεις την στιγμή που προσπαθούσαν να είναι εντός ψηφοδελτίου!! (δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε περισότερο).

2ον Ο Σίμος Κεδίκογλου αν ήθελε να .."φάει" τον Μαρκόπουλο μπορούσε να το είχε κάνει σε ..παρελθόντα χρόνο τότε που οι συνθήκες ηταν δυσμενέστατες για τον Μαρκόπουλο (υποψηφιότητα ΑΝΕΛ) τον χρόνο και την ωρα που ..επέστρεφε στην Νέα Δημοκρατία μπορούσε να βάλει βέτο να μην είναι στο ψηφοδέλτιο την επόμενη εκλογική αναμέτρηση αλλά δεν το έκανε!
Την στιγμή μάλιστα που και οι δυό τους "γουστάρουν" την μάχη στην κάλπη!

3ον Η μόνη περίπτωση ωφελημένου από τον αποκλεισμό Μαρκόπουλου είναι αυτή του Θαν. Ζεμπίλη που αρέσκεται διαχρονικά σε μεθόδους παραπολιτικής όταν βλέπει ότι "δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα στα ίσια"!!
Διότι προσφάτως έστησε το παρασκήνιο με τον "αποκλεισμό" της Βάκα από το βουλευτικό ψηφοδέλτιο σπρόχνωντας την στην υποψηφιότητα του Δήμου, αλλά βλέποντας οτι αυτό δεν του ..φτάνει, πιθανόν με την βοήθεια του κουμπάρου του Σταικούρα που είναι δίπλα στον Μητσοτάκη και εκμεταλευόμενοι το γεγονός οτι "ο Μαρκόπουλος είχε βαρύ αντικοματικό ιστορικό (ΠΟΛΑΝ-ΑΝΕΛ) αλλά και του γεγονότος οτι ο Μαρκόπουλος ήταν κόντρα στον Μητσοτάκη στις προεδρικές εκλογές, ολο αυτό μαζί το .."θύμισαν στον Πρόεδρο και ζητησαν την αποπομπή του, όπερ και εγένετο"!!

Διότι τέτοιας έντασης πολιτικές αποφάσεις που σίγουρα θά έχουν δυσμενές εκλογικό αποτέλεσμα στην Εύβοια, αν κρίνουμε από τις ...κατευθύνσεις που έδωσε κατα την συνέντευξη τύπου "ψηφίστε ότι θέλετε και οποιον θέλετε", δεν προκαλούνται από παρεμβάσεις τύπων σαν τον ΜητσΑργύρη και τον Μανώλη!!

Αυτές οι παρεμβάσεις γίνονται σε υψηλότατο επίπεδο και από άτομα βρισκόμενα στο στενό περιβάλλον του Προέδρου!!!

Ακούστε τον Κώστα Μαρκόπουλο τι είπε, και πως απάντησε στα ερωτήματα των δημοσιογράφων!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου