Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

ΧΩΡΙΣΕ Η ΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ;

Μετά το θόρυβο με τα ρουσφέτια ημετέρων των συριζαίων, υποτίθεται πως η κυρία Χριστοδουλοπούλου, η πασίγνωστη συντρόφισσα Τασία αποφάσισε να μην κατέβει στις πρόωρες εκλογές του άλλου μήνα. Παραμύθι.

 Την έκοψαν από τις λίστες υποψηφίων του κόμματος. Για το καλό της ίδιας, αφού ήταν σίγουρο πως δεν ξανάβγαινε. Και για το καλό του κόμματος διότι αν ήταν πάλι υποψήφια, ο σύριζας θα έτρωγε δυσφήμιση με τις χούφτες.
Η ίδια η κυρία Τασία δήλωσε συγγνώμη για το ρουσφέτι στην κόρη της. Άλλο παραμύθι. Άλλη υποκρισία. Κάνει την κουτσουκέλα και τη ξεπερνάει ''Συγγνώμην, δεν το ήθελα, δεν θα το ξανακάνω...''.
Ο Δρίτσας (1948), ο τρεις φορές αποτυχημένος υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, και άξιος υπουργός της πλάκας του Τσίπρα, είναι ή δεν είναι σύζυγος ακόμα της επίσης πρώην συριζαίας υπουργού κυρίας Χριστοδουλοπούλου (1948); Θέτω κι αλλοιώς το ερώτημα: Ο σύντροφος Θόδωρος Δρίτσας είναι πατέρας της κόρης της γυναίκας του; Είναι. Τότε;...
... Τότε γιατί η Τασία ΄'αυτοαποσύρθηκε'' από τις εκλογές λόγω αριστερής ευαισθησίας και ο Θοδωρής κατέρχεται στον αγώνα να ξαναμπεί στη Βουλή; Δεν κατάλαβα. Δεν έπιασαν στα πράσα μόνο την Τασία, αλλά και τον σύζυγο της. Εκτός κι αν ο Δρίτσας δεν είναι πατέρας της κόρης ή έχει πλέον διαζευχθεί την Χριστοδουλοπούλου, άρα ο ίδιος δεν έχει ηθικό θέμα συμμετοχής στις εκλογές.
"Α"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου