ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Γ. ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ: "Ειναι υπόθεση της ΔΕΥΑΧ πως θα πάρει τα λεφτά πίσω"

Την άποψή του για την εξέλιξη της υπόθεσης των αχρεωστήτως καταβληθέντων χρημάτων στους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΧ είπε ο Γ. Μπαντούνας μιλώντας στον Μάνο Παπαμακάριο.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου επιβεβαίωσε το γεγονός οτι η Δημοτική αρχή ..."γνώριζε την απόφαση, αλλά επιλέχθηκε να μην ανακοινωθεί προεκλογικά και δημόσια η ..δικαίωση του Παγώνη"!!
"Είναι πλέον υπόθεση της Διοίκησης της ΔΕΥΑΧ να αποφασίσει τον τρόπο που θα πάρει πίσω εντόκως τα χρήματα από τους εργαζόμενους"!

Ακούστε τι είπε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου