ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

ΛΙΜΑΝΙ ΚΥΜΗΣ Αντί για το "ΒΕΛΟΣ" τους στέλνουν το ..σαπάκι!!

Φαίνεται οτι ο ΟΛΝΕ και το υπουργείο Ναυτιλίας έχουν μιά περίεργη άποψη για την ανάπτυξη των λιμένων!!

Μετά από αντιδράσεις κυρίως των λιμενεργατών Χαλκίδος, το υπουργείο εξετάζει σοβαρά την περίπτωση να ..."δέσει" το κατασχεμένο πλοίο 150 μέτρων στο λιμάνι της Κύμης!!!

Παρά το γεγονός οτι εδώ και χρόνια ο τότε Πρόεδρος του ΟΛΝΕ Κ. Κουλουρίδης είχε προτείνει τον ελιμενισμό στην Κύμη του θρυλικού "ΒΕΛΟΥΣ" του κυβερνήτη Παππά που είναι θαμένος εκεί, ως πόλο έλξης επισκεπτών, εν τούτοις η σημερινή διοίκηση του ΟΛΝΕ σε συνέργασία με το υπουργείο θέλουν να ελιμενίσουν εκεί το "πλοίο-σκραπ" από το Λαύριο!!

Ακούστε τον Κ. Κουλουρίδη τι είπε στον Μάνο Παπαμακάριο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου