Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Θρίλερ με το πτώμα γυναίκας στην Ερέτρια – Πού στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας

Θρίλερ για γερά νεύρα στην Ερέτρια της Εύβοιας. Βοσκός βρήκε σε δύσβατο σημείο το πτώμα μιας γυναίκας σε προχωρημένη σήψη. Η άτυχη γυναίκα φορούσε ένδυμα εξόδου με ψηλοτάκουνες μπότες. Που στρέφει τις έρευνές της η αστυνομία.

Όλα δείχνουν πως ίσως βρισκόμαστε μπροστά σε ένα στυγερό έγκλημα, καθώς οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο στην Ερέτρια και εξέτασαν από κοντά το πτώμα, μαζί με ιατροδικαστή, διαπίστωσαν πως φορούσε γυναικείο ένδυμα μάλλον εξόδου και ψηλές μπότες με τακούνια.
Κατά συνέπεια και έπειτα από αυτή την διαπίστωση, κυρίως δηλαδή από το γεγονός πως το πτώμα έφερε ψηλές χειμωνιάτικες μπότες με τακούνια, αν μη τι άλλο δείχνουν πως η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο σημείο, είτε νεκρή, είτε ζωντανή και στην συνέχεια αυτοί που την μετέφεραν και ενδεχομένως την σκότωσαν, έκρυψαν το πτώμα σε απόκρημνη περιοχή κάτω από έναν θάμνο.
Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγουν οι αστυνομικοί, καθώς είναι αδύνατον μια γυναίκα με τακούνια να φτάσει στο συγκεκριμένο δύσβατο σημείο.
Το πτώμα βρέθηκε από έναν βοσκό στην περιοχή της Ερέτριας, οποίος είχε βγάλει τα πρόβατα του στο συγκεκριμένο σημείο μέχρι που άρχισε να διακρίνει κάτι περίεργο πίσω από έναν θάμνο, κάτι σαν πεταμένα παπούτσια και συγκεκριμένα μπότες.
Όταν πλησίασε στο σημείο το αίμα του «πάγωσε», καθώς είδε έναν ανθρώπινο σκελετό με ρούχα, σε θέση πρηνηδόν. Αμέσως κατάλαβε πως ίσως πρόκειται για γυναίκα, από τα ρούχα που φορούσε βέβαια, τα οποία μάλιστα ήταν χειμωνιάτικα, κάτι που αν μη τι άλλο υποδηλώνει πως η άτυχη γυναίκα βρήκε το θάνατο στην συγκεκριμένη περιοχή κάποιο χειμωνιάτικο μήνα.
Βέβαια άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και η Ασφάλεια Χαλκίδος, που ανέλαβε την προανάκριση και βρέθηκαν γρήγορα στο δύσβατο σημείο πραγματοποιώντας τις πρώτες έρευνες.
Ήδη ο σκελετός έχει μεταφερθεί στο Πανεπιστήμιο Αθηνών για ανθρωπολογική εξέταση και εξαγωγή DNA από τους λιγοστούς ιστούς, ώστε στο άμεσο μέλλον να γίνουν συγκριτικές εξετάσεις με συγγενείς γυναικών που έχει δηλωθεί εξαφάνιση τους τελευταίους μήνες.
Επίσης άμεσα οι αστυνομικοί ερεύνησαν τ’ αρχεία τους για εξαφανίσεις γυναικών, για να διαπιστώσουν πως τα τρία τελευταία χρόνια, τουλάχιστονστην Εύβοια, δεν υπάρχουν δηλωμένες εξαφανίσεις γυναικών.
Για το λόγο αυτό δόθηκε η εντολή από αρμόδιο Ανώτερο Αξιωματικό, οποίος συντονίζει τις έρευνες και έχει μεγάλη εμπειρία λόγω της προηγούμενης θητείας του σε ανθρωποκτονίες και εξαφανίσεις, να υπάρξει άμεση συνεργασία με το Τμήμα Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήδη οι έμπειροι Αστυνομικοί του συγκεκριμένου Τμήματος της Ασφάλειας, σε συνεργασία με τους επίσης έμπειρους συναδέλφους τους της Ασφάλειας Χαλκίδος, έχουν ανοίξει τους φακέλους εξαφανισμένων γυναικών τα τρία τελευταία χρόνια σε Αθήνα και Στερεά Ελλάδα. Και αυτό προκειμένου να δουν σε ποια περίπτωση μοιάζει η υπόθεση με το πτώμα στην Ερέτρια, ώστε να γίνουν συγκριτικές έρευνες DNA με συγγενείς των εξαφανισμένων γυναικών, σε μια προσπάθεια ταυτοποίησης των στοιχείων της άτυχης γυναίκας, της οποίας ο σκελετός βρέθηκε στο δύσβατο σημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου