ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Σ. ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ: "Εγώ τις μάχες τις δίνω στην κάλπη, και οχι στο παρασκήνιο"

Με αυτή την φράση φέρεται να σχολίασε στους συνεργάτες και φίλους του ο Σίμος Κεδίκογλου για τα οσα είπε ο Κ. Μαρκόπουλος.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σχολιάζοντας τα όσα είπε εις βάρος του ο Κώστας Μαρκόπουλος φέρεται να είπε "Τόσο εγώ οσο και ο Κώστας, πιστεύω, μας αρέσει να δίνουμε την μάχη στις κάλπες και οχι στο παρασκήνιο. Εγώ ουδέποτε αναμίχθηκα σε αυτά που ο Μαρκόπουλος μου απέδωσε κατά την συνέντευξη που έδωσε. Ας ψάξει ...αλλού τα αίτια και τους πρωταγωνιστές του παρασκηνίου της μη συμετοχής του στο ψηφοδέλτιο"!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου