Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ!

Οι νεώτεροι δεν τα ζήσανε. Τέτοια εποχή ανάβανε τα λαμπάκια μας από τις τουρίστριες. Σήμερα κυκλοφορεί ο άλλος δίπλα στην βορειοευρωπαία επισκέπτρια των αρχαιολογικών μας μνημείων και δεν της ρίχνει βλέμμα καν.
 Μιλάμε για την Ελλάδα που το καλοκαιράκι ξαφνικά γινόταν ΟΗΕ. Βαβέλ. Ξένες με κορμί λαχταριστό και σακίδιο με παγούρι.
Θυμήθηκα την κουβέντα του Σουηδού Μάρκους Μπεργκ. Τι είπε ο πρώην του Παναθηναϊκού; «Επόμενο είναι να κάνει θραύση ο αλκοολισμός στην πατρίδα μου και να γίνονται πολλές αυτοκτονίες. Ο κόσμος πάει το πρωί στις 8 στη δουλειά κι είναι σκοτάδι. Σκοτάδι ακόμα και στις 4 το απόγευμα που θα φύγει από τη δουλειά. Όλο το χρόνο σκέπτονται τη μία εβδομάδα που θα περάσουν σ' ένα ελληνικό νησί...».
Μαλάκες Έλληνες! Αρχιμαλάκες Έλληνες! Καπετάν μαλάκες Έλληνες! Δεν ξέρετε που ζείτε. Αυτή είναι η δυστυχία σας. Ευλογημένος ο τόπος σας, όχι εσείς. Οι παππούδες σας, κάργα στο καυλόσπυρο, όταν ήταν πιτσιρικάδες έμπαιναν στην τουαλέτα κι έμεναν εκεί μέσα όσο κρατάει ένα ματς μουντιάλ σήμερα με παράτα και πέναλτυ. Την βαρούσαν κανονικά και όσο αντέχανε. Και το καλοκαίρι έπαιρναν από πίσω τις μπουτάρες και τις βυζάρες που περπατούσαν με τις σορτσάρες οι τουρίστριες. Τα κορίτσια που ερχόντουσαν από χώρες που δεν θεωρούνταν το σεξ ούτε ντροπή, ούτε ταμπού.
Δυστυχώς για τις νεράιδες του Βορρά, από Δανίες, Σουηδίες και σία, αντί να πέσουν στην αγκαλιά του Απόλλωνα και του κάθε Ολύμπιου θεού, όπως φανταζόντουσαν, γρήγορα αντιλαμβάνονταν πως από σεξ τα νεαρά ελληνόπουλα ήταν αυτοδίδακτοι και γνώριζαν όσα είχαν μάθει στους καμπινέδες των σινεμά, μετά από ταινίες τολμηρού περιεχομένου.

"A"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου