CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019

Σίμος Κεδίκογλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αντιλαμβάνεται τη διάκριση των εξουσιών


«Η υπόθεση Novartis Θα μείνει στην ιστορία ως η σκευωρία του αιώνα». Αυτό τόνισε ο Σίμος Κεδίκογλου μιλώντας στην τηλεόραση του Αlpha  και  στην εκπομπή Alpha Ρεπορτάζ, επισημαίνοντας, ότι για να προκαλέσουν την αφορμή να φτάσει το θέμα στη Βουλή πιέστηκαν οι «κουκουλοφόροι» μάρτυρες να αναφέρουν ονόματα πολιτικών.
 
Πρόσθεσε ότι είναι πρωτάκουστο τρεις ανώτατοι Δικαστικοί να κάνουν λόγο για Ρασπούτιν λέγοντας: «Στην Ελλάδα δεν έχει ξανακουστεί να γίνονται τέτοιες μεθοδεύσεις και να προσπαθεί μία κυβέρνηση, ένας Υπουργός να κατευθύνει τους Δικαστικούς εναντίον των πολιτικών του αντιπάλων. Ξέραμε βέβαια τη ρήση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ «πήραμε την κυβέρνηση δεν έχουμε πάρει ακόμα την εξουσία», γιατί για αυτούς δεν είναι αντιληπτή η διάκριση των εξουσιών».
Ο Σίμος Κεδίκογλου ανέφερε -ακόμη- ότι, όπως εξήγγειλε στη συνέντευξή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα υπάρξει μία μεγάλη τομή, που είναι η κατάργηση της θέσης του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης και η θέσπιση Ανεξάρτητης Αρχής Διαφάνειας. 
«Δεν μπορεί -είπε- η κυβέρνηση να προΐσταται της Υπηρεσίας Διαφάνειας και Καταπολέμησης Διαφθοράς, εφόσον πολλές φορές είναι η ίδια η κυβέρνηση που πρέπει να είναι ελεγχόμενη, έτσι ώστε και στο μέλλον να μην υπάρχει καμία υπόνοια. Δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιείται η Δικαιοσύνη και να ασκούνται πολιτικές πιέσεις για διώξεις πολιτικών αντιπάλων».
Επεσήμανε, επίσης, ότι η Ανεξάρτητη Αρχή Διαφάνειας και Καταπολέμησης της Διαφθοράς θα αναλάβει τη διαλεύκανση της υπόθεσης, δεν θα υπάρχει καμία εμπλοκή πολιτικού προσώπου, κυβερνητικού στελέχους, όλα θα έρθουν στο φως, θα πρέπει να βγουν οι κουκούλες και να ανοίξουν στόματα.
Ο Σίμος Κεδίκογλου ανέφερε στη συνέχεια, ότι η ΝΔ σε αντίθεση με το ΣΥΡΙΖΑ δεν διαχωρίζει τους Δικαστές σε καλούς και κακούς, χαρακτηρίζοντας- παράλληλα- πρωτόγνωρο και εξωφρενικό το να προκηρύσσονται εκλογές και να  στο ενδιάμεσο να επιχειρούν να αλλάξουν την ηγεσία των Ανώτατων Δικαστηρίων, διερωτώμενος για ποιο λόγο παρατηρείται τέτοια βιασύνη να ορίσουν Δικαστές της επιλογής τους και για ποιο λόγο δείχνουν τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για την ηγεσία της Δικαιοσύνης.
Και κατέληξε: «Όταν έχει ο πρωθυπουργός αποδεχθεί ότι υπάρχει δυσαρμονία με το εκλογικό σώμα γιατί έχει μόλις χάσει με 9,5 μονάδες πιστεύει, ότι έχει τη  
δημοκρατική νομιμοποίηση να ορίζει την ηγεσία των Δικαστηρίων;»

1 σχόλιο: