ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Γ. ΨΑΘΑΣ: "Ευτυχώς την βρήκαμε νωρίς την φωτιά στον Πισσώνα" (ακούστε)

Ο έγκαιρος εντοπισμός της εστίας και η άμεση παρέμβαση ηταν για τον Δήμαρχο το "κλειδί" του περιορισμού και της κατάσβεσης της φωτιάς.

Μιλώντας στο Ράδιο1 και στον Μάνο Παπαμακάριο ο Γ. Ψαθάς είπε για τις συνθήκες και την προσπάθεια των επίγειων και εναέριων μέσων που λειτούργησαν συντονισμένα και είχαν ως αποτέλεσμα τον έλεγχο και το σβήσιμο της φωτιάς μέσα σε 4ρις ώρες.

Ακούστε τι λέει....
Δήλωση Φάνη Σπανού για την πυρκαγιά στον Πισσώνα

"Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χτες το μεσημέρι στην περιοχή του Πισσώνα, αντιμετωπίστηκε χωρίς προβλήματα χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Η Περιφέρεια συνέδραμε στην κατάσβεση διαθέτοντας 3 ερπυστριοφόρα μηχανήματα και 4 υδροφόρες, τα οποία συντόνισε η Πολιτική Προστασία.
Ελπίζοντας να μη χρειαστεί να επαναλάβουμε τέτοιες ειδήσεις, παραμένουμε σε πλήρη ετοιμότητα!"
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου