Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Σίμος Κεδίκογλου: «Νοιαζόμαστε για όλους τους πολίτες»

Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στους πολίτες να δώσουν καθαρή εντολή στη ΝΔ για να φέρει τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που χρειάζεται η χώρα, για ισχυρή ανάπτυξη μεταφέρει ο Σίμος Κεδίκογλου συνεχίζοντας τις περιοδείες του σε όλη την Εύβοια.

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου βρέθηκε στην Κάρυστο και επισκέφθηκε το Νοσοκομείο όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή των εγκαινίων του νέου αξονικού τομογράφου. Ο Σίμος Κεδίκογλου είχε την ευκαιρία να αναφερθεί στο πρόγραμμα της ΝΔ για ποιοτική δημόσια υγεία για όλους που σημαίνει πρόληψη, αποτελεσματική διοίκηση των δημόσιων δομών, πρόσθετο προσωπικό, εκσυγχρονισμός και φυσικά πολύ καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών με προτεραιότητα στις πιο ευαίσθητες ομάδες, εξηγώντας παράλληλα το σχεδιασμό για την επίτευξη των συγκεκριμένων στόχων.
Στη συνέχεια ο Σίμος Κεδίκογλου βρέθηκε στη Νέα Αρτάκη, όπου συζήτησε με αλιείες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και για το πώς μπορούν να βρεθούν λύσεις εφαρμόζοντας συγκεκριμένες προτάσεις για την βελτίωση και ανάπτυξη της αλιευτικής παραγωγής αλλά και του πρωτογενούς τομέα γενικότερα.
Ο Σίμος Κεδίκογλου τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι η αλιεία είναι από τους βασικότερους πυλώνες του πρωτογενούς τομέα της χώρας μας και οφείλουμε να συνεργαστούμε για τη βιώσιμη ανάπτυξή του κάτι για το οποίο διαβεβαίωσε, ότι θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις.
Ακολούθως, ο Σίμος Κεδίκογλου επισκέφθηκε την περιοχή της Δροσιάς και συζήτησε με τους κατοίκους ζητήματα που τους απασχολούν, επισημαίνοντας από την πλευρά του ότι το σχέδιο της ΝΔ είναι η μόνη λογική λύση για τη βελτίωση της θέσης όλων των Ελλήνων έχοντας ως βασικές προτεραιότητες τη μείωση των φόρων και τις νέες δουλειές.
Ο Σίμος Κεδίκογλου την Παρασκευή 28 Ιουνίου θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Αλιβέρι και θα επισκεφθεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Δασαρχείο, το Κέντρο Υγείας, τη ΔΕΗ, την ΑΓΕΤ και τη ΒΙΔΟΜΕΤ , ενώ θα συναντηθεί και με κτηνοτρόφους της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου