Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019

Η ΧΟΝΤΡΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Να παρέμβει ο πρόεδρος της δημοκρατίας. Εντός της ημέρας. Διαφορετικά να παραιτηθεί. Να μην διαθέτει το μαγαζί πρόεδρο της δημοκρατίας. Δεν κατάλαβα. 

Τι σόι δημοκρατία είναι αυτή όταν οι πολίτες θα κληθούν να πάνε στις κάλπες αδιάβαστοι. Ανενημέρωτοι. Απληροφόρητοι. Επειδή δεν θα γίνει debate πολιτικών αρχηγών.
Μεγάλη απώλεια η μη διεξαγωγή του debate. Απορώ ποια να ' ναι η αξιοπιστία του εκλογικού αποτελέσματος χωρίς προηγουμένως να έχει φωτιστεί ο λαός από όσα λεχθούν στο debate. Για να κάνουμε ταμείο, ο κόσμος δεν ψηφίζει Αλέξηδες Γεωργούλήδες αλλά τα προγράμματα των κομμάτων. Και όπως είναι γνωστό τα προγράμματα των κομμάτων είναι οι υποσχέσεις των αρχηγών.
Το είπε ξακάθαρα ο Τσίπρας:«Κρίμα για τη δημοκρατία, κρίμα για την ενημέρωση των πολιτών». 
Να προσθέσω το εξής: Από τότε που στην Ελλάδα γίνονται οι εκλογές και με debate, όλα μπήκαν στο σωστό δρόμο. Ο κόσμος, επιτέλους, άρχισε να ψηφίζει σωστά, αλλά και οι αρχηγοί των κομμάτων έκοψαν μαχαίρι τις παπαριές. Τις χοντράδες. Ό,τι λένε στο debate το εφαρμόζουν, με συνέπεια η Ελλάδα να προκόβει.
Να, γιατί θαρρώ επιβεβλημένο να παρέμβει ο πρόεδρος της δημοκρατίας. Καλύτερα να μη γίνουν οι εκλογές αν δεν αποφασιστεί το debate.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου