ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Η ΧΟΝΤΡΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Να παρέμβει ο πρόεδρος της δημοκρατίας. Εντός της ημέρας. Διαφορετικά να παραιτηθεί. Να μην διαθέτει το μαγαζί πρόεδρο της δημοκρατίας. Δεν κατάλαβα. 

Τι σόι δημοκρατία είναι αυτή όταν οι πολίτες θα κληθούν να πάνε στις κάλπες αδιάβαστοι. Ανενημέρωτοι. Απληροφόρητοι. Επειδή δεν θα γίνει debate πολιτικών αρχηγών.
Μεγάλη απώλεια η μη διεξαγωγή του debate. Απορώ ποια να ' ναι η αξιοπιστία του εκλογικού αποτελέσματος χωρίς προηγουμένως να έχει φωτιστεί ο λαός από όσα λεχθούν στο debate. Για να κάνουμε ταμείο, ο κόσμος δεν ψηφίζει Αλέξηδες Γεωργούλήδες αλλά τα προγράμματα των κομμάτων. Και όπως είναι γνωστό τα προγράμματα των κομμάτων είναι οι υποσχέσεις των αρχηγών.
Το είπε ξακάθαρα ο Τσίπρας:«Κρίμα για τη δημοκρατία, κρίμα για την ενημέρωση των πολιτών». 
Να προσθέσω το εξής: Από τότε που στην Ελλάδα γίνονται οι εκλογές και με debate, όλα μπήκαν στο σωστό δρόμο. Ο κόσμος, επιτέλους, άρχισε να ψηφίζει σωστά, αλλά και οι αρχηγοί των κομμάτων έκοψαν μαχαίρι τις παπαριές. Τις χοντράδες. Ό,τι λένε στο debate το εφαρμόζουν, με συνέπεια η Ελλάδα να προκόβει.
Να, γιατί θαρρώ επιβεβλημένο να παρέμβει ο πρόεδρος της δημοκρατίας. Καλύτερα να μη γίνουν οι εκλογές αν δεν αποφασιστεί το debate.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου