ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Μ. Χατζηγιαννακης: "Πρέπει να προστατεύσουμε τα εργασιακά δικαιώματα όλων"

Το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019, ο υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας με τον ΣΥΡΙΖΑ, Μίλτος Χατζηγιαννάκης, βρέθηκε στην Αβάντων και στα μαγαζιά της Χαλκίδας.

Κατά τη διάρκεια της επαφής που είχε με τους καταστηματάρχες και επιχειρηματίες συζητήθηκε, ότι ένα μεγάλο ποσοστό των εργαζομένων, και ειδικά των νέων σήμερα, δουλεύει στο χώρο της εστίασης ή σε κάποιο κατάστημα, γι'αυτό είναι ανάγκη να δοθεί προσοχή στους εργασιακούς κλάδους που στην Ελλάδα ακμάζουν, όπως του τουρισμού και της εστίασης.

Ο κ. Χατζηγιαννάκης δήλωσε χαρακτηριστικά:
"Πρέπει να στηρίξουμε τα νέα παιδιά, που δουλεύουν νυχθημερόν.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, αντίθετα με άλλα κόμματα, βρίσκεται δίπλα στις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους. Γι' αυτό και καταφέραμε να αυξήσουμε τον κατώτατο μισθό κατά 11% και 27% για τους νέους.
Πρέπει να προστατεύσουμε τα εργασιακά δικαιώματα όλων.
Πρέπει να αποτρέψουμε τη νομιμοποίηση της 7ήμερης εργασίας και την υπέρβαση της 8ωρης εργασίας."
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου