ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

ΑΜΑΡΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...

Το λες και καθαρίζεις. Δέχεται, άλλωστε, τη συγγνώμη και η θρησκεία. Σκότωσε τον εραστή της η κυρία και το έκανε για το παιδί της. Ταινία του 1949, με την Ελένη Χατζηαργύρη (αφίσα).
Παλιό και ξεπερασμένο μελό. Μην τολμήσεις να το δεις έτσι. Ισχύει μέχρι σήμερα. Από την εποχή του Αβραάμ και Ισαάκ. Απόδειξη αυτά που έγιναν στο Σύριζα.
Λαφαζάνηδες και Βαρουφάκηδες υπηρέτησαν την απάτη Σύριζα. Και τι δεν έκαναν προσωπικά στο όνομα του Σύριζα, ένας κόσμος ολόκληρος επώνυμων αριστερών, και μετά, πολύ αργά, άρχισαν να τα χώνουν στα ίσα και χοντρά στον Τσίπρα. Συγγνώμην, κάναμε λάθος.
Να, τι είπε η πρώην βουλευτίνα του Σύριζα Δέσποινα Χαραλαμπίδου; «Έγινα βουλευτής τον Μάιο του 2012 και ενώ ήμουν βουλευτής, η μοναδική αδερφή που έχω, έφυγε μετανάστρια στη Γερμανία και δουλεύει με μερική απασχόληση σε νοσοκομείο ως καθαρίστρια. Η κόρη μου ήταν ήδη πτυχιούχος ΑΕΙ, με μεταπτυχιακό και ξένες γλώσσες, αλλά δεν σκέφτηκα ποτέ να την πάρω ως συνεργάτη μου και δούλευε και συνεχίζει να δουλεύει σε φροντιστήριο μερικές ώρες την εβδομάδα. Τίποτα δεν σας σώζει, έχετε ξεφτυλίσει τα πάντα και εσύ Τασία αλλά και συ κυρ Θοδωρή».
Η Τασία είναι η Χριστοδουλοπούλου και ο Θοδωρής είναι ο Δρίτσας, ο σύζυγος της Τασίας. Είπαμε. Διόρισαν στη Βουλή την κόρη τους, αλλά η αμαρτία έγινε για το παιδί τους.

"A"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου