ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΗΣ... ΑΧΑΙΑΣ Ο GEORGE

Έχω μεγάλη περιέργεια με την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου στην Αχαία, στις εκλογές του άλλου μήνα. Στην Αχαία όπου εκεί εκλέγοταν και ο παππούς του, ο παπατζής Γεώργιος Παπανδρέου. 

Πόσοι, λοιπόν, αγωνιστές της δημοκρατικής παράταξης θα δώσουν σταυρό προτίμησης στον μνημονιακό πρώην πρωθυπουργό. Στον άλλοτε πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, που έφτιαξε κόμμα κόντρα στο... κίνημα στο οποίο ηγήθηκε ο μίστερ ''Λεφτά υπάρχουν''.
Εδώ υπήρχαν Έλληνες που έστειλαν στην Ευρωβουλή τον... Αλέξη Γεωργούλη, θα κωλώσουν κάποιοι συνεπείς οπαδοί του αντιμνημονιακού κινάλ της Φώφης να ψηφίσουν Παπανδρέου; Επιτέλους, κάποτε πρέπει να γίνει η καταραμένη αλλαγή που από το 1974 κυνηγάει την υλοποίηση της η δημοκρατική παράταξη. Όλοι κινάλ και δαγκωτό στον George.
Το να βγει ο Μητσοτάκης, το να χάσει πάλι ο Τσίπρας δεν λέει τίποτα στο πόσοi καραγκιόζηδες κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Το πόσοι θα ψηφίσουν Γιώργο Παπανδρέου, δίνει την ολοκάθαρη εικόνα της κατάντιας μας. Το πόσοι, δηλαδή, θαρρούν ότι είναι απαραίτητος ο γιος του Αντρέα να επανέλθει στη μαχόμενη πολιτική.
"Α"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου