Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Σίμος Κεδίκογλου: «Σας ευχαριστώ για τη δύναμη που μου δίνετε. Ξεκινάμε ξανά με περισσότερη ορμή»

Ένα μεγάλο ευχαριστώ είπε ο Σίμος Κεδίκογλου στους ανθρώπους που τον εμψυχώνουν, τον στηρίζουν και βρίσκονται πάντα στο πλευρό του.


Το απέδειξε η συγκινητική μαζική παρουσία των πολλών και καλών φίλων του στην πρόσκλησή του να συναντηθούν σε μία χαλαρή βραδιά, την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019, αναγνωρίζοντας, άλλωστε, και ο ίδιος το πόσο σημαντική είναι η συνεισφορά τους, αφού από αυτούς, τους πραγματικούς φίλους αντλεί δύναμη και ενέργεια σε κάθε δύσκολη μάχη.

«Η παρουσία σας - είπε- είναι μία επιπλέον ώθηση να συνεχίσω με περισσότερη δύναμη, για να μπορέσουμε φτάσουμε στο στόχο της νίκης για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για την Ελλάδα, για την Εύβοια. Η παρουσία σας με γεμίζει με περηφάνια, αλλά και με υποχρέωση να φανώ αντάξιος της δύναμης που μου δίνετε. Σας έχω στην καρδιά μου. Μαζί έχουμε δώσει πολλές μάχες και τώρα δίνουμε ακόμα μία νικηφόρα μάχη, που θα φέρει τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό , τη ΝΔ στην κυβέρνηση. Ήρθε η ώρα η Εύβοια να περάσει μπροστά.

Τώρα είναι η χρυσή ευκαιρία για τον τόπο μας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο μόνος αρχηγός που διέσχισε οδικώς την Εύβοια από άκρη σε άκρη. Είδε και τα προβλήματα και διαπίστωσε τις δυνατότητες που έχουμε. Είχαμε ξεκινήσει έργα υποδομών, αλλά- δυτυχώς- η λαίλαπα του ΣΥΡΙΖΑ μας έφερε πίσω. Τώρα θα ξεκινήσουμε ξανά με περισσότερη ορμή και δύναμη. Με αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ. Όλοι μαζί θα πάμε την Ελλάδα και την Εύβοια μπροστά.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο με ζεσταίνετε και με δυναμώνετε. Δεν το ξεχνάω ποτέ θα είμαι πάντα δίπλα σας»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου