ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Για πρώτη φορά Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκοποβολής στην Εύβοια

Ένα Ευρωπαϊκό Αθλητικό γεγονός που για πρώτη φορά φιλοξενείται στα Ψαχνά, (περιοχή Πύργος) του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων.Πρόκειται για το «25ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Compak Sporting», του οποίου η επίσημη τελετή έναρξης, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 και ώρα 19:30, στο Στρογγυλό της Παραλίας Χαλκίδας.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν από την Πέμπτη 13 μέχρι και την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019, στο Σκοπευτήριο των Ψαχνών.
Η διοργάνωση φιλοξενεί 420 και πλέον αθλητές, από 27 Χώρες, επιπλέον των προπονητών και παραγόντων του αθλήματος.
Πρόκειται για ένα σημαντικό Ευρωπαϊκό Αθλητικό γεγονός, το οποίο για πρώτη φορά φιλοξενείται στο Ν. Εύβοιας.
Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Δ. Παγώνης κατά τη συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο 8/6, με τον εκπρόσωπο της Σ.Κ.Ο.Ε κ. Δημήτριο Κόντο και υπηρεσιακούς παράγοντες του ΔΟΑΠΠΕΧ, τα οφέλη για τους Δήμους Χαλκιδεών και Διρφύων - Μεσσαπίων ξεπερνούν και υπερβαίνουν τα όρια ενός απλού Αθλητικού γεγονότος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου