Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2019

Στην Πάτρα ήταν ο ιατρός Γιώργος Μαρίνος μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΕΜΑ για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες.


Στην Πάτρα η Συντονιστική Επιτροπή της ΔΕΜΑ για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες. Έγινε παρουσίασε του master plan από τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής .

Στην Πάτρα βρέθηκε κλιμάκιο της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων για να δει τα πλάνα και τα σχέδια της προετοιμασίας για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες.
Τα μέλη της επιτροπής έμειναν ικανοποιημένα από αυτά που άκουσαν στην παρουσίαση του Master Plan των αγώνων από τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής. Το κλιμάκιο που βρέθηκε στην Πάτρα αποτελεί την Συντονιστική Επιτροπή της ΔΕΜΑ.
Στόχος της συνάντησης αυτής ήταν να δουν τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής την πορεία της προετοιμασίας. Η συνάντηση κράτησε πάνω από τέσσερις ώρες και εκεί έγινε πλήρη ανάλυση του σχεδίου για την οργάνωση των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων και τα όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα πάνω στο project που έχει υποβάλει η Πάτρα ότι θα παρουσιάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου