Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2019

Στην Πάτρα ήταν ο ιατρός Γιώργος Μαρίνος μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΕΜΑ για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες.


Στην Πάτρα η Συντονιστική Επιτροπή της ΔΕΜΑ για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες. Έγινε παρουσίασε του master plan από τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής .

Στην Πάτρα βρέθηκε κλιμάκιο της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων για να δει τα πλάνα και τα σχέδια της προετοιμασίας για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες.
Τα μέλη της επιτροπής έμειναν ικανοποιημένα από αυτά που άκουσαν στην παρουσίαση του Master Plan των αγώνων από τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής. Το κλιμάκιο που βρέθηκε στην Πάτρα αποτελεί την Συντονιστική Επιτροπή της ΔΕΜΑ.
Στόχος της συνάντησης αυτής ήταν να δουν τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής την πορεία της προετοιμασίας. Η συνάντηση κράτησε πάνω από τέσσερις ώρες και εκεί έγινε πλήρη ανάλυση του σχεδίου για την οργάνωση των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων και τα όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα πάνω στο project που έχει υποβάλει η Πάτρα ότι θα παρουσιάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου