ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Δεν έλειψαν οι φωτιές το Σαββατοκύριακο στην Εύβοια

Δεν πρόλαβε να μπει ο Ιούνιος και οι πρώτες φωτιές του καλοκαιριού στο νησί της Εύβοιας έκαναν την εμφάνισή τους. Το Σάββατο το απόγευμα επίγειες και εναέριες δυνάμεις κατάφεραν πολύ γρήγορα να κατασβήσουν φωτιά σε δύσβατη περιοχή στο σημείο Ευαγγελισμός στη Νότια Καρυστία.Συνολικά έκαψε 3 στρέμ.χαμηλής βλάστησης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά πιθανότατα να ξεκίνησε από παρέα που είχε ανάψει φωτιά για να ψήσει κοντά στην παραλία.
Το μεσημέρι της Κυριακής συναγερμός σήμανε στην ΠΥ Χαλκίδας, όταν ενημερώθηκε για φωτιά κοντά στην περιοχή Χαραυγής. Πέντε οχήματα εστάλησαν στο σημείο και πρόλαβαν αμέσως να την περιορίσουν παρά τους δυνατούς ανέμους που έπνεαν στην περιοχή. Κάηκαν 4 στρεμ.χαμηλης βλάστησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου