Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Κυριακή, 9 Ιουνίου 2019

Περιοδεία Σίμου Κεδίκογλου στο Δήμο Διρφύων –Μεσσαπίων. Θετικά τα μηνύματα στήριξης από τους πολίτες.

Συνεχίζει ο Σίμος Κεδίκογλου τις επισκέψεις που έχει ξεκινήσει σε χωριά της Εύβοιας, εντείνοντας την προσπάθειά του να διατηρήσει ανοιχτό το δίαυλο επικοινωνίας με τους πολίτες, συζητώντας μαζί τους για τα σοβαρά ζητήματα που τους απασχολούν και ενημερώνοντάς τους για το πρόγραμμα της ΝΔ.
Ο Σίμος Κεδίκογλου στο πλαίσιο της τριήμερης περιοδείας που πραγματοποιεί στο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων, την Κυριακή 6 Ιουνίου 2019 επισκέφθηκε τα χωριά: Πούρνος, Μίστος Λούτσα, Στενή, Άγιος Αθανάσιος και Στρόπωνες, όπου οι κάτοικοι του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή.

Ο Σίμος Κεδίκογλου τόνισε, ότι είναι σημαντικό να μοιραστούν το κοινό όραμα για μία καλύτερη Ελλάδα για μία καλύτερη Εύβοια, υπογραμμίζοντας, ότι η ΝΔ έχει το σχέδιο και μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για βιώσιμη ανάπτυξη, για να έχουν όλοι οι πολίτες μία καλύτερη ζωή, την οποία αξίζουν. 


Όπως είπε, χρειάζεται ισχυρή και αποτελεσματική κυβέρνηση για να μπορέσουν να επανορθώσουν τη ζημιά που έχει προκαλέσει η χειρότερη κυβέρνηση των τελευταίων δεκαετιών, η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα, ζητώντας η ψήφος των πολιτών να είναι ψήφος αποστροφής στο ΣΥΡΙΖΑ και ταυτόχρονα στήριξης στη ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου