Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Περιοδεία Σίμου Κεδίκογλου στο Δήμο Διρφύων –Μεσσαπίων. Θετικά τα μηνύματα στήριξης από τους πολίτες.

Συνεχίζει ο Σίμος Κεδίκογλου τις επισκέψεις που έχει ξεκινήσει σε χωριά της Εύβοιας, εντείνοντας την προσπάθειά του να διατηρήσει ανοιχτό το δίαυλο επικοινωνίας με τους πολίτες, συζητώντας μαζί τους για τα σοβαρά ζητήματα που τους απασχολούν και ενημερώνοντάς τους για το πρόγραμμα της ΝΔ.
Ο Σίμος Κεδίκογλου στο πλαίσιο της τριήμερης περιοδείας που πραγματοποιεί στο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων, την Κυριακή 6 Ιουνίου 2019 επισκέφθηκε τα χωριά: Πούρνος, Μίστος Λούτσα, Στενή, Άγιος Αθανάσιος και Στρόπωνες, όπου οι κάτοικοι του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή.

Ο Σίμος Κεδίκογλου τόνισε, ότι είναι σημαντικό να μοιραστούν το κοινό όραμα για μία καλύτερη Ελλάδα για μία καλύτερη Εύβοια, υπογραμμίζοντας, ότι η ΝΔ έχει το σχέδιο και μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για βιώσιμη ανάπτυξη, για να έχουν όλοι οι πολίτες μία καλύτερη ζωή, την οποία αξίζουν. 


Όπως είπε, χρειάζεται ισχυρή και αποτελεσματική κυβέρνηση για να μπορέσουν να επανορθώσουν τη ζημιά που έχει προκαλέσει η χειρότερη κυβέρνηση των τελευταίων δεκαετιών, η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα, ζητώντας η ψήφος των πολιτών να είναι ψήφος αποστροφής στο ΣΥΡΙΖΑ και ταυτόχρονα στήριξης στη ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου