Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τρίτη, 4 Ιουνίου 2019

ΟΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΣΤΗ ΣΚΥΡΟ !

Μέσα από βιωματικές διαδικασίες οι συμμετέχοντες ενισχύουν το δεσμό τους με τη φύση και την ενσυναίσθησή τους για το φυσικό κόσμο, αποκτούν γνώσεις, επαναπροσδιορίζουν αξίες και υιοθετούν στάσεις για την προστασία της φύσης, ενδυναμώνοντας την περιβαλλοντική τους συνείδηση.
 Οι δύο εμπνευστές του Προγράμματος Σκύρος, η Καθηγήτρια Περιβαλλοντικής Επικοινωνίας και Εκπαίδευσης, Koσμήτορας της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Κωνσταντίνα Σκαναβή και ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σκύρου, Κυριάκος Αντωνόπουλος, βρίσκονται δίπλα στους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα, παρακολουθούν κάθε βήμα της εξελικτικής πορείας του προγράμματος και επενδύουν σε νέες καινοτομίες ώστε το πρόγραμμα Σκύρος να διατηρείται σταθερά ως αποτελεί ένα μοντέλο περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης προς μίμηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου