ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Σίμος Κεδίκογλου: Δίνουμε εφόδια και κίνητρα για την ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας

Τις εγκαταστάσεις της εταιρείας «Ευβοϊκή Ζύμη» στα Ψαχνά επισκέφθηκε ο Σίμος Κεδίκογλου, συνεχίζοντας τις περιοδείες και τις επαφές που όλο το προηγούμενο διάστημα είχε ξεκινήσει, με φορείς, εκπροσώπους συλλόγων, ελεύθερους επαγγελματίες, επιχειρηματίες και πολίτες. 
Στόχος του είναι να κάνει μία ουσιαστική συζήτηση για την ανάδειξη των προβλημάτων, που άμεσα πρέπει να αντιμετωπιστούν, αλλά κυρίως για την ανάδειξη των τοπικών αναπτυξιακών δυνατοτήτων που υπάρχουν. 

Ο Σίμος Κεδίκογλου κατά τη συνάντησή του με τους επιχειρηματίες σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι η τοπική οικονομία πρέπει να ενισχύσει την εξωστρέφειά της και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που σήμερα «γονατίζουν» κάτω από το βάρος της υπερφορολόγησης και της υπερβολικής γραφειοκρατίας, είναι απαραίτητο να στηριχθούν και να διευκολυνθούν, για να παραμείνουν ζωντανές. 

‘Όπως είπε: «αν δεν ενισχύσουμε την ανταγωνιστικότητα και την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων δεν θα επιτευχθεί ο στόχος της οικονομικής ανάπτυξης. Πρέπει να δώσουμε τα εφόδια και πραγματικά κίνητρα για να υπάρχει υγιή επιχειρηματική δραστηριότητα ως βασικός μοχλός ανάπτυξης της οικονομίας μας ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου