Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2019

Πως μοιράζονται οι έδρες στους νομούς της Στερεάς (νεα εξέλιξη)

Η κατανομή των εδρών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ανά περιφερειακή ενότητα γίνεται στη βάση δεδομένων. 

του Γ. ΠΑΛΑΜΙΩΤΗ
Όταν τα δεδομένα αλλάζουν πιθανόν αλλάζει και η κατανομή των εδρών. Με βάση τα τελευταία στοιχεία μια αλλαγή σε 26 ψηφοδέλτια δυστυχώς φέρνει καραμπόλες που αλλάζουν και τη λίστα της εκλογής. Αυτοί οι υπολογισμοί γίνονται με τα τελευταία δεδομένα. Αν αλλάξουν τα δεδομένα ενδεχόμενα να αλλάξουν και οι κατανομές. Είναι αναγκαίο να διευκρινισθεί γιατί ορισμένοι φίλοι θεωρούν πως εμπαίζονται όταν διαβάζουν διαφορετικά δεδομένα.

Λέμε το τελικό αποτέλεσμα θα βγει από τα δικαστήρια και μάλιστα μετά από τις ενστάσεις και την εκδίκασή τους. Το λέμε για να υποστηρίξουμε ότι στις συγκεκριμένες στιγμές οι οποιεσδήποτε ενδιάμεσες εκτιμήσεις δεν είναι τίποτα άλλο από εκτιμήσεις με βάση υπάρχοντα δεδομένα.
Στο συγκεκριμένο πίνακα παίρνουμε υπόψη μας τα συγκεκριμένα αριθμητικά δεδομένα κατανομής της εκλογικής δύναμης των παρατάξεων ανά περιφερειακή ενότητα . Αυτά είναι άλλωστε και τα τελευταία στοιχεία που υπάρχουν .
Σε ό,τι αφορά το πράσινο χρώμα στη στήλη των εδρών δείχνει ότι τη μία έδρα την παίρνει ο επικεφαλής της παράταξης. Έτσι αν για παράδειγμα μια παράταξη δικαιούται δύο έδρες και οι έδρες είναι σημειωμένες με πράσινο τη μία έδρα την παίρνει ο επικεφαλής της παράταξης και την επόμενη ένας εκ των εκλεγέντων περιφερειακών συμβούλων

η κατανομή των εδρων....Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου