Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2019

Πως μοιράζονται οι έδρες στους νομούς της Στερεάς (νεα εξέλιξη)

Η κατανομή των εδρών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ανά περιφερειακή ενότητα γίνεται στη βάση δεδομένων. 

του Γ. ΠΑΛΑΜΙΩΤΗ
Όταν τα δεδομένα αλλάζουν πιθανόν αλλάζει και η κατανομή των εδρών. Με βάση τα τελευταία στοιχεία μια αλλαγή σε 26 ψηφοδέλτια δυστυχώς φέρνει καραμπόλες που αλλάζουν και τη λίστα της εκλογής. Αυτοί οι υπολογισμοί γίνονται με τα τελευταία δεδομένα. Αν αλλάξουν τα δεδομένα ενδεχόμενα να αλλάξουν και οι κατανομές. Είναι αναγκαίο να διευκρινισθεί γιατί ορισμένοι φίλοι θεωρούν πως εμπαίζονται όταν διαβάζουν διαφορετικά δεδομένα.

Λέμε το τελικό αποτέλεσμα θα βγει από τα δικαστήρια και μάλιστα μετά από τις ενστάσεις και την εκδίκασή τους. Το λέμε για να υποστηρίξουμε ότι στις συγκεκριμένες στιγμές οι οποιεσδήποτε ενδιάμεσες εκτιμήσεις δεν είναι τίποτα άλλο από εκτιμήσεις με βάση υπάρχοντα δεδομένα.
Στο συγκεκριμένο πίνακα παίρνουμε υπόψη μας τα συγκεκριμένα αριθμητικά δεδομένα κατανομής της εκλογικής δύναμης των παρατάξεων ανά περιφερειακή ενότητα . Αυτά είναι άλλωστε και τα τελευταία στοιχεία που υπάρχουν .
Σε ό,τι αφορά το πράσινο χρώμα στη στήλη των εδρών δείχνει ότι τη μία έδρα την παίρνει ο επικεφαλής της παράταξης. Έτσι αν για παράδειγμα μια παράταξη δικαιούται δύο έδρες και οι έδρες είναι σημειωμένες με πράσινο τη μία έδρα την παίρνει ο επικεφαλής της παράταξης και την επόμενη ένας εκ των εκλεγέντων περιφερειακών συμβούλων

η κατανομή των εδρων....Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου