ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Πρόσκληση από το Σύνδεσμο των Εν Ευβοία Πελοποννησίων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου των Εν Ευβοία Πελοποννησίων προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου στην καθιερωμένη Αρτοκλασία για τον εορτασμό της Αναλήψεως του Κυρίου και την επέτειο ίδρυσης του Συνδέσμου την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 και ώρα 9:00 στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου πηγής στην Έξω Παναγίτσα (Ορφανοτροφείο). Θα προσφερθεί άρτος και καφές στο προαύλιο της εκκλησίας.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει το μεσημέρι της ίδιας ημέρας και ώρα 13:00 μ.μ. Μωραΐτικο γλέντι στο κέντρο «ΑΗΤΟΣ» στη Μακρυκάπα με την ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής αποτελούμενη από: Κατερίνα Κατσίγιαννη τραγούδι, Τάσο Γουσέτη βιολί, Δημήτρη Ζάχαρη κλαρίνο, Λευτέρη Πνευματικό λαούτο, Κώστα Λεμονή κρουστά. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης το χορευτικό τμήμα του Συνδέσμου θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς.

Επίσης, θα υπάρξει λαχειοφόρος αγορά με πρώτο δώρο ένα ταξίδι αξίας €600.

Τιμή πρόσκλησης: €12 (Στην τιμή περιλαμβάνεται μενού και απεριόριστη κατανάλωση σε φαγητό και κρασί.)

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

6979700008 (Γεωργουλόπουλος Θεοδόσης)

6936625895 (Πολυζωγοπούλου Χριστίνα)

6949370511 (Τζίφας Κωνσταντίνος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου